Zniżki, promocje, rabaty

Amumu ma zniżkę - 20 % z liva z IG kod live20ttig

W Dino super promocja na pieluchy do wody 

Dostałam bon do wykorzystania na materac marki Sovea. Kto potrzebuje- bardzo proszę.

Mama wojtusia ja właśnie poluję na hamax siesta bo go można rozłożyć wrazie jakby dziecko usnęło...

Lidl - przedłużyli tą promocję

A gdzie kupujecie kawę mm café czerwoną ? Bo wszędzie te ceny są mega wysokie

Chyba trzeba czekac na promocje czasami sa w lidlu mub biedronce , ja pije jacobsa i ostatnio w biedeonce 1kg ziarnistej kosztował ok 90 zl :rofl:

1 polubienie

Masakra z tymi cenami :hear_no_evil::see_no_evil: my kupujemy też zawsze w biedronce jak jest promocja, niedawno nawet była :smiley:

1 polubienie

To czekam na promocję :joy: jak będzie to czekam na info

Takie coś mi wyskoczyło

@Muszka mam to i akurat u mnie darmowa paczka była mozliwa dopoero po uzbieraniu odpowiedniej ilości punktow

Dino :wink:

1 polubienie

2 polubienia

Ooo super promocja! Trzeba jechać na zakupy :smiley:

od jutra w biedronce

1 polubienie

Dziewczyny jest nowy wątek dotyczący promocji, już się pogubiłam czy kontynuujemy tu czy jednak tam ? Może będziemy tam jednak? Jest świeższy :grinning: i mniej przewijania

Już ostatnio była mega promocja na pampersy Dada :smile: a czy u was w biedronkach też jest taki ciężki problem z kupieniem Malin?

A może komuś przyda się taniej expres do kawy

akurat zalezy czasem sa pieknie a czasem byle co
z pampersami dada to sa co chwile tyle ze czesto wykupione rozmiary co potrzebuje, ale raz pants raz pieluszki wiec kazdy cos zlapie ja akurat czekalam tez na pampers pants i sie doczekalam

1 polubienie

U nas jak jest promocja , to zaraz wszystko szybko schodzi

1 polubienie