Zakup wózka dziecięcego to spore wyzwanie dla większości młodych rodziców. Niektórzy wręcz porównują go do zakupu samochodu ;) Każdy producent oferuje coś innego. W sklepach jest ogromny wybór, przez co młodym rodzicom ciężko zdecydować się na jeden konkretny model wózka.
Kupując wózek kierowałam się przede wszystkim funkcjonalnością, wagą i wyglądem. Jakiś czaś temu zaopatrzylismy sie rowniez w spacerowke na lato, corka jest juz starsza i lubi ogladac swiat z siedzacej perspektywy. Kupujac spacerowke bardzo wazne dla mnie bylo aby miala funkcje rozkladania do pozycji lezacej.
Ja szczerze nie wybierałam wózka, zrobił to mój mąż i z ręką na sercu powiem że zrobił to po prostu źle heheh jak dla mnie najważniejsze była by waga, tak z doświadczenia, bo to jednak mama jest non stop z dzieciątkiem i to ona chodzi na spacerki i często to właśnie my musimy znosić wózeczek na przykład z drugiego piętra i następnie go wnieść a na przykład po cesarskim cięciu nie jest to wcale takie proste.
My byliśmy patrzeć na wózki:)bo dziadkowie kupują wózek wybralismy camarello sevilla czerwony 3 w 1 jeździłam tym wózkiem w hurtowni chyba z 30 min
jest super miękkie amortyzatory duza gondola itp
Ja kupikam wozek od siostry ona byla z niego bardzo zadowolona wiec nie musialam zbytmio ogladac:)
u nas był wózek 2w1 i się bardzo dobrze sparawdzał.
My przymierzamy sie do jedo memo polska firma, czy ktoś miał wózek z tej firmy?
kiedyś nie było takich wózków teraz są super wygodne.Ja bym wybrała 3w1 bo jest foteliki do przewozu i gondola oraz spacerówka i wszystko w jednej cenie
,ale polską firmę dajmy zarobić ludziom a nie zagranicy.
Przy wyborze wózka zwracaliśmy uwagę na to,żeby kółka były stabilne,a wózek głęboki,żeby posłużył na długi czas. Ważne było,żeby był wielofunkcyjny. Udało nam się znaleźć taki,jaki chcieliśmy.
teraz jest olbrzymi wybór wózków, nie to co kiedyś, producenci prześcigają się, żeby wymyśleć coraz to nowe udogodnienia
dla mnie najważniejsze jest to ile wózek waży
ja jeszcze nie kupiłam wózka, poród mam na grudnia i nie wiem jaki najlepiej by odpowiadał. co myślicie o wózku zimowym? jaki powinien być?
My wózek wzięliśmy z dużymi pompowanymi kołami na wahaczach. Z możliwością wpięcia w ramę siedziska spacerowego w dwie strony. Moskitiery w wózku nie używaliśmy wcale, ale folia przeciwdeszczowa się przydała bardzo (również wtedy, gdy wiał bardzo silny zimny wiatr, a ja musiałam pójść na zakupy).
ja wybierając wozek patrzyłam głownie na wygląd, by był ładny, mały i praktyczny i oczywiście wygodny dla maluszka
My zamówiliśmy dla Zuzi wózek 3 w 1 zobaczymy czy się sprawdzi
my mamy super wózek 3 w 1 polskiej firmy
ja już wózeczek mam wybrany wielofunkcyjny, dość lekki i zwrotny, wygodnie się składa i rozkłada, co jest dla mnie ważne bo często będziemy wyjeżdżać więc wózek musi mieścić się do bagażnika
ja jeszcze mam czas na kupno wozka , ale strasznie podobaja mi sie wozki firmy quinny ale nie wiem czy sa dobre
Ja również zakupiłam wózek wielofunkcyjny 3 w 1 rodzimej firmy, faktycznie się sprawdził.
asortyment jest tak duży że ciężko się zdecydować ;/