12 sposobów na nudności w ciąży

Na szczęście nudności mnie omineły!

Mnie takze ale moje siostry gdy zacjodziły w ciązę miały cały czas

mnie nie dopadły nudności, za to obydwie moje siostry niestety tak. jedna z sióstr miała nudności do samego końca ciąży

sama nie miałam nudności ale słyszałam że dobrze jest pic napar z melisy/ niestety nie wiem na ile to jest skuteczne, na pewno nie zaszkodzi mamie ani dziecku

mnie strasznie męczyły nudności w ciazy

Ja mdłości nie miałam ale mam koleżanki które przechodziły katorgi związane z mdlosciami. Dlatego też współczuję wszystkim kobietom mdłości.

jeszcze się pojawiają, ale nic nie działa, najgorsze to są zapachy które dolatują do mojego drażliwego nosa

Mi najbardziej pomógł imbir. Praktycznie się z nim nie rozstawałam

Mi nic nie pomagało, to chyba trzeba po prostu przeżyć. Może migdały przynosiły na chwilę ulgę, ale ile można ich jeść… Najgorsze były wieczory i może rzeczywiście to kwestia tego, że byłam zmęczona po całym dniu. Mięta i zielona herbata uspakajały i pozwalały odpocząć i łagodziły trochę dolegliwości.

Co do mdłości to chyba nie każda kobieta je przechodzi

Czasem nic nie działa :frowning: to trzeba przeczekać

Czasami nic nie pomaga i trzeba poprostu przetrwać

migdałów nie stosowałam

Migdały jadłam ale średnio mi pomagały… raczej herbata ze świeżym imbirem

Mi pomagały też cukierki miętowe

mi pomagała woda, znajomej migdały

Nudności miałam tylko w nocy, za to żadnych wymiotów. To było okropne nie spałam czasem całe noce. Nie pomagało niejedzenie na noc, picie, trzeba było przetrwać. Dacie rade, my już za.

niestety nic nie pomagało, samo odeszlo po pewnym czasie :wink:

ja nie miałam nudności w ciązy

mnie ominęły nudności.