Bardzo fajne pomysły. Dla przyszłej mamy świetnie sprawdza się wyprawkowe gadżety lub kosmetyki!
Niebawem święta a więc czas upominków, wzajemnych podarunków. Często zastanawiamy się co kupić kobiecie w ciąży, jaki upominek sprawi jej radość i będzie zarazem praktyczny. Być może same jesteśmy w ciąży a bliscy pytają nas co nam podarować. Poznaj przygotowaną przeze mnie miniściągę, którą możemy wykorzystać jako inspirację do przygotowania podarunku lub podania bliskim propozycji prezentu.
Chyba jestem nie w temacie :D jakie święta są niebawem ? :D
Uwaga! Czas zacząć się przygotowywać do wigilii i Bożego Narodzenia. Jakie przygotowalyscie już potrawy
Pomysły fajne ale trochę za wcześnie na takie tematy świąteczne
Jest jeszcze kupa czasu
moze chodzi o.. matki boskiej zielnej ?:D czy co tam jest w sierpniu :D:D
Hehe no może im się coś pomyliło :D
Nie wiem czy za wcześnie w ubiegłym roku w sierpniu jak co roku w kilku można dostać ozdoby świąteczne;)
mysle ze jeszcze max 2 miesiace i w kikach i pepco beda ozdoby na bank
No wystartują bo jak bedzie kolejny lock to lepiej wcześniej zacząć akcje swieta;)
Pewnie niedługo już się pojawią ozdoby w sklepach. Jakby miało być wszystko pozamykane jak w tamtym roku to lepiej się wcześniej przygotować
Nigdy nic nie wiadomo. Może i prezenty trzeba już szykować hehe
Na święta otworzą jak w tamtym roku na 2 tygodnie w grudniu hehe ☺
Bez kitu, otowrza na święta tylko dla zaszczepionych
Anoosk nie zdziwiła bym się
Myślę że dla wszystkich ☺
Ja myślę że rząd dąży do zaszczepienia maksymalnej ilości osób i jak ktoś nie będzie zaszczepiony to odetną mu takie przyjemności jak np zakupy w galerii
ale wiecie ze certyfikat szczepienia ważny jest tylko rok;)
Hihi coś tu chyba z tematem nie tak :D albo już faktycznie na zapas :D
Wiecie w Chorwacji, w Dubrowniku jest całoroczny sklep świąteczny :D a na tablicy odliczają codziennie ile dni pozostało do najbliższych świat Bożego Narodzenia. :D
Jeśli chodzi o prezent dla kobiety w ciąży to bardziej bym poszła w stronę typowo docenienia tej kobiety. Np karnet do spa, jakieś kosmetyki dla niej, książka czy coś co pozwoli jej się zrelaksować. Kupowanie elementów wyprawki to już tak bardziej pod dziecko niż pod kobietę w ciąży no chyba, że akurat o czymś marzy �