2 urodziny córki

Może jakaś hulajnogę? Myślę że to ciekawy prezent my mamy Scott and ride o tyle jest fajna że posłuży na dłużej bo się dostosowywuje do wieku dziecka , albo jakiś rowerek z rączką taki 3w1 albo baldachim do łóżeczka , basen z kulkami dziewczynki lubią być ksiezniczkowane

7 kwietnia moja córka ma 2 urodziny i nadal nie wiem co jej kupić. Proszę podpowiedzcie co można kupić takiemu dziecku.

Kuchnia zabawkowa. U mojej siostrzenicy to był hit

U nas też jest kuchnia ale stwierdziłam fakt że za wcześnie jeszcze się tak nie bawi za mała jest prędzej rozwala niz się bawi :) może jakaś zabawka interaktywna my mamy kotka chodzi miauczy i jest rewelacyjny

MIskapyśka myślę, że jak dziecko ruchliwe to hulajnoga lub rowerek np. biegowy będzie świetną sprawą :)

Rower ten 3 w 1 ma, basen z kulkami też ma. Myślałam właśnie nad biegowym ale boje się że ja nad nią nie zadarze z brzuchem albo z wózkiem jak mały się urodzi.

Robi się ciepło może jakaś zjeżdżalnia albo trampolina ? Albo piaskownica też super pomysł . Jak nie rowerek to może autko jakieś na akumlator ?

Też uważam że coś na świeże powietrze rower by napewno ja ucieszył

Wczoraj zamówiłam rowerek biegowy. Ale dziś przeczytałam że on jest akurat od 3 roku życia. I teraz nie wiem co robić.

Miśka może uda się anulować zamówienie i zakupić coś odpowiedniego do wieku?

spróbuj zadzwonić jeśli jeszcze nie wysłali, a jak wysłali to po prostu zrób zwrot.

Chyba go wezmę i zobaczę czy córka da radę jak nie to poczeka jeszcze rok

MiskaPyśka i jak tam rowerek biegowy? Za duży? 

Miska i jak się sprawdził? Będzie dobry? 

Za duży..Musi poczekać jeszcze rok pewnie 

Miśka bedzie na zaś, tyle, że pieniądze zamrożone:D

Lalkę, wózek dla lalki lub maskotkę. 

wózeczki sa fajne ja pameitam ze u mnei córcia miała etap ze bardzo jej sie te parasolki podobały  wózki składane i wolała z nim np. wychodzić na spacer niż ze zwykły wózeczkiem dla lalki ;)

wszystko idzie do góry więc może na tym nie przegramy 

MiśkaPyska skorzysta w innym czasie jak dorośnie