40 urodziny

Super imprezka !

lot balonem to bardzo dla odważnych ja nieststy bym się np. Nie zdecydowała poleciec ale wisdomo każdy jest inny . Hm a bransoletka z pandory z charmsem 40 ? tez będzie pamiątka :)

Moja siostra cioteczna ma w sobotę 40 urodziny, robi na sali.

Mam problem z prezentem nie mam pojęcia co można kupić.

Wpadło mi tylko do głowy - lot balonem. Jak myślicie ? Czy polecacie ? A może wiecie gdzie dokładnie mogę to zakupić i czy dostanę voucher ? 

Czy to dobry pomysł czy macie coś innego fajnego ?

Wolałabym właśnie jakiś prezent tak aby zapamiętała to na długie lata. 

Świetny pomysł;) jednak zależy od osoby bo nie każdy odważyłby się polecieć balonem. Prezent musi być dobrany pod dana osobę i jej zainteresowania ;) 

Może Voyager do spa ;)

uwazam ze voucher do spa byłby bezpieczniejszy chyba ze wiesz ze kobieta jest szalona i poleci 😂

MamaWojtusia a może jakiś voucher do tej strony Pomysł na prezent: oryginalny i niezwykły | WyjatkowyPrezent.pl wtedy siostra sama zdecyduje co by chciała? 

Voucher to zawsze dobry pomysł. 

U nas siostra dostała portret karykaturę, ale twarz ładna, nie jakieś prześmiewcze, do tego piękny tort  okulary 40stolatki. Było miło, fajnie. W gronie rodzinnym.

Wydaje mi się że to zależy czy ta osoba lubi adrenalinkę czy może ma lęk wysokości . Ja bym pomyślała też żeby kupić jakieś voucher do kosmetologa kosmetyczki, lot balonem to chyba nie jest najtańsza sprawa więc jak już mowa o takich droższych prezentach to przychodzi mi jeszcze spa, jakaś sesja zdjęciowa albo co nie jest takie banalne i zauważyłam że robi się na tobie do voucher do tatuażysty

No właśnie może voucher do spa albo na masaż wiem że superprezent czy coś takiego ma wiele lokalizacji realizacji prezentu

Korzystałam z wymarzonypreznet i było wszystko ok :) . Kupowałam tez kiedyś bon na zabiegi w yasumi bardzo ładnie pakują :)

Vouchery na zabiegi pielęgnacyjne kosmetyczne czy masaż albo bon do sklepu 

wsyztsko zależy , czy jest odwazna i lubi taka adrenalinke ;) jak tak to wiem, ze w galeriach są takie stanowiska właśnie, ze się wykupuje lot balonem, czy skok spadochronem itp. A jak jest taka bardziej spokojna to dobra opcja jest np spa, czy jakiś zabieg kosmetyczny ;) 

voucher na zabiegi kosmetyczne lub bon do sklepu

Duże ma znaczenie jaki budżet przeznaczasz na prezent ;) jestem ciekawa na co zdecydujesz się;) 

ja zawsze robię taki dodatek do okrągłych urodzin widzisz 40 to wcale nie tak dużo - Szukaj w Google  tyle że ja sama kupuję ramkę i drukuje napisy:p fajna pamiątka!

Ja widziałam w galerii takie stoisko z takimi atrakcjami do zakupu. Może jakiś bon do ulubionego sklepu. Biżuteria. Zależy jakim budżetem dysponujesz. Najlepszego dla siostry.

Ta ramka to jest świetny pomysł i sama myślałam dać taka w prezencie ostatnio na 30 urodziny ;) 

Taka ramka to świetna pamiątka. Można później ja gdzieś postawić albo powiesic na ścianie 

Taki lot balonem to droga sprawa u nas kosztuje tysiaka ja ogilnie bym się ucieszyła z takiego prezentu. No wszystko zależy od twojego budżetu my byliśmy ostatnio na 60tce i daliśmy właśnie voucher na masaż twarzy i ciocia była mega zadowolona 

Taka ramkę my kupowaliśmy na 40 i super sprawa:) ale lot balonem wiadomo drogi wydatek ale wrażenia niezapomniane