Nati jak ktoś jakiś czas nie widział to mu lepiej określić niż nam czy urósł czy nie
to fakt widzisz go codziennie cięzko dostrzeć takie zmiany ;p
wiadomo że rośnie w końcu jesteś w ciąży :)
w 3 trymestrze brzuch juz z dnia na dzien to wielki balonik;)
Oj mialam strasznie obolałe piersi pod koniec ciąży takie nabrzmiałe
na koniec ogólnie się puchnie
Ja tam nie spuchłam. Dopiero po CC nogi mi spuchły
Ja właśnie wogole w obu ciążach nie puchłam. Za to po 1 porodzie nogi miałam takie banie ze ledwo co włożyłam nogi w adidasy do wyjścia z szpitala
Monia Dawid ja tak samo że oo porodzie i to zima. A wiosna tego problemu nie miałam
ja takie obrzezeki na nogach mam w ciazy ze u mnie tylko klapki od kilku miesiecy funkcjonuja
Zawsze puchły mi nogi po ciąży. Nogi mialam jak banie takie spuchnięte po porodzie. Nie mogłam ubrać żadnych butów. Ledwo się poruszałam na nogach. Lekarze kazali mi robić czeste okłady zimne i ciepłe trzymać wysoko do góry nogi a by obrzęki zeszły. Ze szpitala wychodziłam w klapkach. Minął tydzień zanim zeszla opuchlizna całkowicie
no tak zawsze siemowi ze po tygodniu zaczynaja nogi wracac do normy :)
A miał ktoś tak że pojawiły się w okolicach piersi jakby „potówki”? Zazwyczaj miałam niezbyt wielki biust i nie pojawialy się dookoła niego żadne krosteczki a teraz lekko się spocę i od razu
Tak też czasem u siebie zauważam maleńkie kosteczki. Na szczęście po dniu schodzą
Ja właśnie teraz przechodzę ciężko czas z karmieniem piersią. Pomimo, że to już 5 tygodni to piersi nadal się nie przyzwyczaiły do karmienia. Jak przetrwać :(
Ja właśnie teraz przechodzę ciężko czas z karmieniem piersią. Pomimo, że to już 5 tygodni to piersi nadal się nie przyzwyczaiły do karmienia. Jak przetrwać :(
Dziewczyny Trzy , już coś lepiej z karmieniem ?
Właśnie,jak Twoje karmienie?
Ja na szczęście nie miałam problemów w ciąży z piersiami ale może dlatego że przed ciążą miałam miseczkę A a w ciąży niesety nie dużo więcej;). Jedynie karmiąc piersią pierwsze tygodnie były ciężkie, bo cały czas się że mnie lało w nocy budziłam się cała mokra to jeszcze piersi mnie bolały i mimo rozmiaru z A na B to i tak wydawały mi się ciężkie , obolałe to jeszcze bolały mnie sutki ale na szczęście pomogła maść maltan i okaldy z kapusty i Ibuprom i tak przez 3dni i z każdym dniem było już tylko coraz lepiej.
U mnie też na szczęście oprócz cieknącego mleka już w ciąży nie było większych problemów. Nie miałam nawet nawału pokarmu. Jedynie jak mały uderzył mnie w pełną pierś to robiły się zastoje, ale nie jakieś poważne.