6 najczęstszych problemów z piersiami podczas ciąży

Mi się niestety porobiły rozstępy

bolały mnie na początku i nic nie mogłam z tym zrobić, teraz jest ok i nawet nie urosły pomimo 22 tc :stuck_out_tongue:

mnie to teraz brodawki strasznie swedza ale czesto myje i nic nie pomaga

Mnie strasznie bola i swedza duza ilosc balsamu troche pomaga

W ciąży całe ciało mnie swędziało… a przede wszystkim wieczorem kiedy kładłam się spać. Biustonoszy nie umiałam nosić więc wybrałam szmaciany stanik. Po ciąźy jedynym problemem jest brzuch i rozstępy. Rozstępami się nie przejmuję bo jest to część mnie i tego co pzeszło moje ciało.

Bolesność dokuczała mi na początku ciąży.

Rozstępy to chyba zmora wszystkich ciężarnych

no nie wszystkich ciezarnych niektórym mamom pomagają olejki lub balsamy mi np nie pomagały

Niemialam problemow z piersiami ciekawe jak teraz bedzie

nie było takich problem jak są opisane.

Mi piersi urosły już o 3 rozmiary więć smaruję sobie kremem na rozstępy specjalnym do piersi. Osobny krem kupiłam do brzucha. BOlesność mineła mi niedawno (4 miesiac ciazy)

Arselia a jaki to krem

Ja miałam na początku bardzo swędzące w później obolałe piersi :frowning: przeszło dopiero w 3 trymestrze

Ja naszczescie nie mam rozstepow

Tala90 jak to robisz

U mnie głównie ból się pojawiał.

dla mnie nic na rozstepy nie pomagało

Justyna94 duzo ic zostalo

rozstępy pojawiają się też na podłożu genetycznym, warto chociaż je trochę łagodzić

Rozstępy, rozstępy - niechciane przyjaciółki. Ja polecam kosmetyki PALMERS, systematyczne stosowanie, faktycznie pomaga i olej kokosowy, użycie w każdej postaci, łazience czy kuchni :slight_smile: