Afty są mega uciązliwe, mi się właśnie zrobiła;/ i boli to jak nie wiem, a co dopiero u małego dziecka.
Oj tak :(
Ja nigdy nie miałam ale z pewnością to nic przyjemnego heh
No u dzieci nieststy często można spotkać
Ja zauważyłam, że jak wprowadziłam na nowo buraki do dirty to mi te adty prawie że same znikły. Czytałam że się pojawiają gdy w organizmie jest mało żelaza
Warto ogólnie żeby były w jakiejś formie buraki w diecie bo właśnie są super na uzupełnienie niedoboru żelaza jak miałam anemię to non stop jadłam Barszcz i obyło się bez szpitala
wlasnie planuje wprowadzić do diety więcej buraków
Ja barszcz średnio, ale juz botwinka ok. Surowe/pieczone/parowane buraki również. No i mimo wszystko polubiłam się z zakwasem z buraków. Na moje szczęście mama robiła mi co tydzień nowy jak hylam w ciąży. To poprawiało wyniki, ale i tak musiałam brać żelazo całą ciąże
Ja uwielbiam Barszcz ale nie taki chamski czerwony tylko zabielany z ziemniaczkami :)
Mmm nie jadłam nigdy z ziemniakami . Zawsze bardziej taki ukrainski
A ja ukraiński jadłam raz w życiu i słyszałam że bardzo mu daleko do takiego faktycznie ukraińskiego
aaaa to nawet nie wiem , bo zazwyczaj z mrożonki jadlam 🤪
To na pewno nie jest tako oryginalny ukraiński warto poznać ten smak prawdziwy ja lubię probowac nowych dań z zakątków świata
Nigdy nie jadłam takiego prawdziwego ukraińskiego to nawet nie mam jak porównać he
ja też takiego prawdziwego ukraińskiego nigdy nie jadłam, a czerwony barszczyk uwielbiam
Ja właśnie chciałabym dostać przepis na taki z prawdziwego zdarzenia :)
Warto w internecie poszukać ja często robię z internetu i świetny
Poszukam ! Myślałam ze ma ktoś może jakiś mega sprawdzony albo od jakiś babć itp
Ja to w ogóle dawno barszczu nie jadłam :) jakoś zawsze mi ciężko go dobrze doprawić a jednak barszcz musi mieć smak :)
ja najbardziej lubię właśnie takie co są na imprezach one są dobrze przyprawione i mają ten smaczek.