Bolą Cię plecy lub męczy zgaga w ciąży? Cierpisz na poranne, ciążowe mdłości? Sprawdź, jak radzić sobie z dolegliwościami w ciąży.
mdłości makabra mnie męcza prawie od trzech tygodni niestety Imbir mi za wiele nie pomaga
ja polecam na mdłości miętę - mi pomagała
Ja na ból głowy biorę apap. Ale jak już na prawdę nie mogę znieść bólu.
na mdlosci mięta i migdały
Mi na mdłości pomaga tylko herbatka imbirowa
nie ze wszystkim się zgodzę
Nie moge sie ze wszystkim zgodzic w tej poradzie… Zurawina nie dziala zapobiegawczo w przypadku zapalenia pecherza. Ona pomoaga juz w czasie infekcji.
Zawsze można spróbować, nie ma co chemii brac
co dobre jest na ból gardła z domowych sposobów poza płukaniem >? bo meczy mnie juz dwa tygodnie i nie chce przejsc. a tabletki na gardło nie pomagaja
na ból gardła oprócz płukania szałwią mi pomaga miód - ja nigdy nie mogłam brać tabletek na gardło i zwsze leczyłam się naturalnie i gardło przechodzilo po 2 dniach
każdy musi zdobyć własny sposób na siebie i swoje dolegliwości - czasami metodą prób i błędów.
Imbir to było dla mnie najskuteczniejsze lekarstwo na większości dolegliwości ciążowych.
Na zgagę świetna jest maślanka
dziekuje za porade izapodg, spróbuje miód
Tak zauważyłam że na zgagę nie ma jednego sposobu dla wszystkich:-P jednym pomagają migdały, innym mandarynki albo imbir a mnie najlepiej pomaga jogurt.
nie stosowałam miodu
mi niestety na mdłości nic nie pomaga męcze się z nimi od 6tc obecnie 13tc mam nadzieje że nie długo mi miną
Na mdłości bardzo dobre są migdały
syrop z cebuli to najlepsze wspomnienie z dziecinstwa hehe