Anemia w ciąży niska ferrytyna , żelazo

Uniknie to tak ładnie nie wygląda :sweat_smile:

Najważniejsze, że dobrze smakuje :face_with_peeking_eye::smiling_face:

1 polubienie

Dzisiejsze śniadanko @Mama.kacperka @Magdallenka0897 :heart:
Omlet z szynką, serem żółtym, warzywka z czarnuszką i oliwą - tzw czyszczenie lodówki :tomato::herb:

1 polubienie

Pychotka :yum::yum::yum: fajnie inspirujesz :smiling_face:

2 polubienia

Ooo mniam , jakie zdrowe śniadanko :heart_eyes_cat::heart_eyes_cat: a jutro co serwujesz ? Dzięki tobie zrobiłam sobie też dzisiaj takie dobre ale nie zrobiłam zdjęcia bo u mnie to tak ładnie nie wygląda :see_no_evil:

1 polubienie

Heheh ma dokładnie to samo :rofl: też już nie były tylko kanapki z szynką czy serem @chloria jak masz coś nieraz dobrego lub ktoś jescze to inspirujcie :smiling_face:

1 polubienie

No właśnie ja też czekam :smiley: a @chloria skad bierzesz pomysły na śniadania ?

1 polubienie

@Magdallenka0897 jescze nie wiem co na śniadania - się zobaczy :grinning: A jeśli chodzi o inspiracje to na biezoco, z tego co w lodówce lub coś zobaczę w internetach i mnie natchnie :grinning:

@Mamamamusia jak tylko czas pozwoli to chętnie mogę się dzielić :heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Moje sniadania ostatnio ograniczama sie do kawy…. Patrze an zegarek a tam trzeba już gotowac i jesc obiad :see_no_evil::joy:

3 polubienia

Też tak miałam, ale teraz synek się ładnie zsynchronizował z drzemka i jak śpi to robię śniadanie. A ja coś mi się przesuwa to wkładam do bujaczka i robię w tym czasie śniadanie, ale muszę wtedy pajacować, śpiewać, machać rękami do synka itp
Zazwyczaj na śniadanie robię jakieś owsianki, jaglanki, dzis wleci tortilla z omletem 2 jajek, salta papryka pomidor awokado i mozzarella i posmaruję jeszcze serkiem typu philadelphia i zapieke na patelni grilowej. Ostatnio to moje ulubione śniadanie

1 polubienie

Omlet tortilla to też jedno ze śniadań które wybieram często :heart:

1 polubienie

Hahah znajome! U mnie jak mąż jedzie to biura i mi nie zrobi śniadania to najczęściej jem parówkę na szybko wyciągnięta z lodówki :sweat_smile::sweat_smile:

@Mama.kacperka - pierdzielona toksoplazmoza, niczego w ciąży nie bałam się tak jak tego. A u mnie co pobranie krwi do tego badania to wynik fałszywi dodatni, więc stresu tyle się najadłam przez to :confused:

1 polubienie

Mąż mi dziś powiedział że nie wyobraża sobie mojego powrotu do pracy - mąż pracuje zdalnie więc robię nam śniadanka, obiady, kolacje. A jak wrócę do pracy to już nie będę miała tak czasu na śniadanka i obiady

1 polubienie

Mi tez mąż robi jak akurat dniówki nie ma i wtedy czuje sie ja królowa :face_with_hand_over_mouth: wszystko podane do stołu :heart:

No ale cześciej nie ogarniam rzeczywistości niz ogarniam :joy::face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

Dzisiejsze II śniadanko - omlet puszek :heart::herb::cherries:

4 polubienia

Ojeju ! Mniam :yum: :heart_eyes_cat::heart_eyes_cat: a co jesz na kolację.?

1 polubienie

Oooo pychota bardzo lubię !

1 polubienie

No chyba że kolejny bobas będzie ? :smiley:

1 polubienie

Może kiedyś :smiley: po cesarce mówili że najbezpieczniej poczekać 2 lata. Synek jest mega grzeczny i daje się wyspać więc zachęca do drugiego bobasa :smiley:
No a po moim powrocie do pracy jakoś będziemy musieli żyć z obiadkami i śniadaniami na szybko. Ale też nie wyobrażam sobie powrotu do pracy po roku, jak sobie pomyślę że będę tak mało synka widzieć, bo pracuję do 17 :frowning:

2 polubienia

I to jest właśnie najgorsze , że trzeba wrócić do pracy zamiast te najlepsze lata spędzić z dziećmi

1 polubienie