Ekstra! :) Te nogi to zdrapany lakier, zeszlifowane i pomalowane? Czy w jakiś inny sposób? Wygląda super, na pewno o wiele lepiej niż przed :D
Tak, mieliśmy jakiś taki preparat co się malowało nim i ten czerwony sam odchodził :) oczywiście trzeba było poprawić ale całkiem spoko wyszło:) cieszę się że Ci się podoba :)
Ale super zmiana
Mamba to u mnie właśnie takie same te fotele stoją, jeden nawet już rozebrany na części pierwsze;D ale pomysł umarł narazie...
ale metamorfoza ekstra... !
ja póki co to malowałam na biało meble do swojego pokoju...
Dzieki dziewczyny:)
MamaEm super te białe:)
Mama EM super to wygląda ;)
Mamba wow wygladają super ! naprawdę jak nowe meble ! a teraz akie wzory mega drogie jak teraz patrzyłam w sklepie
Mazia, to prawda ceny nowych 366 są szalone ;)
Super dziewczyny chciałam wrzucić fotkę metamorfozy kuchni mojej córki ale znowu problem mam z dodanien zdjęcia
Mama róży u mnie też nie widać że się dodało zdjęcie, ale robie publikuj i sie pokazują 😁
MamaEm to z takiej typowej meblościanki? Świetnie to wygląda, a u nas poszły do spalenia, bądź na części na regały do piwnicy.
U mnie też nie widać, że się załączyło zdjęcie ale trzeba opublikować komentarz i wtedy wskoczy.
Super metamorfoza :) ja uwielbiam zmiany :D często lubię zmieniać dodatki bo po prostu nie lubię nudy
Ja tak samo lubie zmieniac dodatki, zawsze to aż się bardziej chce wszystko:)
u mnie dodatki zmieniaja sie z pora roku :)
MałaZołza tak tak z meblościanki, trochę przerobiliśmy i straciłam tylko na farbę, a wygląda naprawdę okey. Chciałam zrobić remont, ale po kosztach, bo i tak się wyprowadzę od rodziców, a oni w tym pokoju zrobią sobie kiedyś sypialnie, więc pewnie i tak zrobią sobie szafe na całą scianę, także szkoda było wyrzucać te meble jak były jak nowe, ale nie pasowały mi kolorem;p
U mnie co pora roku to inne dodatki latem mam wszędzie wystrój morski kocham morze 🥰
Ja najbardziej lubię te wiosenne porządki :) oprócz zmiany firanek, obrusików itp., przesadzam zawsze kwiatki i kupuje różne wiosenne na balkon :)
Mamba u nas tak samo przesadzanie kwiatów obowiązkowe zwłaszcza fiolki u nas idą na pierwszy ogień...
U nas porządki to pewnie będą ale po remoncie bo teraz to się ni opłaca
Ja dodatków żadnych nie mam, więc zmiana wystroju jest tylko na święta :P No jedynie poszewki na poduszki w salonie mam też kolorowe to przy świętach wielkanocnych zakładam.
Kwiaty też muszę teraz na wiosnę poprzekładać. Koniecznie do większych doniczek.
MamaEm no i super, kasa zaoszczędzona a meble wykorzystane. Te meblościanki bardzo pojemne były kiedyś.