Antybiotyk w czasie kp

Ja ostatnio przyjęłam nową taktykę. Jak karmie i nie chce żeby mnie szczypał to daje mu pieluchę tetrowa i ma miętosi w rękach :upside_down_face::grin: jak narazie pomaga

To już gdzieś też pisałyśmy i tym :grin: palec dać też fajnie działa :smiling_face:

Moja córka trzyma mnie za koszulkę jak je albo ma rękę na piersi. Jak byla mniejsza to sie za wlosy trzymala, urocze to bylo😍

1 polubienie

Mnie wlansie teraz zaczyna łapać za włosy , a przy karmieniu ta rączka jakby głaskała :heart_eyes::face_holding_back_tears: taki uroczy słodziak

1 polubienie

Tak, to głaskanie jest cudne :heart_eyes: u mnie czasem jeszcze tak robi, albo łapie za stanik na drugiej piersi :heart_eyes: jak za mocno wymachuje to wtedy właśnie daję jej palce i wtedy się uspokaja :smiling_face:

1 polubienie

U mnie coś łańcuszku lubi trzymać :laughing: babci już się urwał dzięki niemu :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Mnie też łapie i zwracam wtedy na to mocno uwagę żeby zabierać bo mam już wizję że się rwie i wpada mu do buzi

Jeju a jaki był strach jak krzyżyk z tego łańcuszka gdzieś poleciał :face_with_peeking_eye:

@Patrycjaw25 u nas dokładnie tak samo z gryzieniem paluszków :heart:

@karolina27034 gdzieś czytała, że wkładanie paluszków do buzi to oznaka dzielenia się z mamą więc mwga rozczula to :heart_eyes:

1 polubienie

Ojej ! Taki mały a taki mądry :heart_eyes::face_holding_back_tears:

1 polubienie

To są te niesamowite momenty o których nigdy wcześniej niw myślałam, że taki maluszek może mieć instynkt

1 polubienie

Dla mnie jest to też fascynujące że wie jak ma się rozwijać , że powinien robić kokretne rzeczy w odpowiednim czasie :face_holding_back_tears: że jak je to w tym samym czasie co połyka musi złapać oddech :heart_eyes:

Matka natura jednak tworzy wspaniałe rzeczy :grin::blush::heart:

1 polubienie

Dokładnie ! Wie co robi​:face_holding_back_tears: takie piękne :heart_eyes:

W wielu wątkach piszemy o tych samych rzeczach więc to się już zaciera. U mnie pomogła pielucha ale w nocy nie miałam i dałam mu moją podkoszulkę i musiałam spać w innej :face_with_peeking_eye: dopiero rano odzyskałam

Moja też zawsze łapie i ciężko ją od łańcuszka oderwać :face_holding_back_tears::see_no_evil:

1 polubienie

Mąż powiedział że będę musiała zdjąć żeby nie zerwał ale twardo jeszcze noszę

No a my przeiciez chcemy sobie kupić takie łańcuszki ! Jeju ale było by mi go szkoda gdyby mi go zerwał :laughing:

Właśnie ja noszę religijny łańcuszek cały czas a tamten to pewnie jak będę wychodzić będę zakładać :slight_smile:

1 polubienie

No i też fajnie ! Ja bym go chciała nosić na codzień :face_holding_back_tears:

1 polubienie