Aplikacje przydatne w ciąży

Mi sprawdza się “Ciąża+”. Niedługo już zacznę “Dziecko+” oraz “Spacerek” :slight_smile:

A jest darmowa ? Czy jest coś do opłacenia , takie coś też by było fajne

Za darmo :wink: można mieć płatną wersję, ale ta bezpłatna też jest ok i rejestruje co trzeba

1 polubienie

Dzięki za polecajke , myślę że to nam w zupełności starczy . 🩵 zobaczymy jak nam się sprawdzi

1 polubienie

Ja korzystam z preglife i ciąża +

ja w ciąży używałam tylko Preglife i sporadycznie Ciąża+ :smiley: teraz z niemowlakiem mam ich zdecydowanie więcej :smiley:

A to jakie masz apki ?

najczęściej korzystam z Moje Dziecko, Dziecko + i Spacerek - inne są w fazie testów wiec nie będę polecała jeszcze :smiley:

1 polubienie

Ja spacerek też mam ale nie zawsze ubieram jak piszą

Też ich używałam i czas już na usunięcie :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Zainstalowałem spacerek ! Moje dziecko mam ale zapominam zawsze włączyć przy karmieniu :sweat_smile::sweat_smile:

Uważajcie na spacerka bo lubi dodawać warstwę za dużo :laughing::grinning:

Też to zauważyłam, zdecydowanie za ciepło pokazuje żeby ubrać. Chociaż też nie zawsze bo dziś np pokazuje (przy 20 stopniach i wietrze) żeby ubrać długie spodenki i body z krótkim, ale innego dnia przy mniejszym wietrze pokazywało mi bluzę

Dokładnie tak.
Kilka razy już tak miałam że ubierałam cieniej niż w apce i o wiele lepiej było

To ja chcę go dziś ubrać ciut grubiej niż pokazuje , zamiast body z krótkim rękawkiem to założe mu z długim bo według mnie jest chłodno

1 polubienie

Intuicja mamy jest najlepsza ,) nam dziś pokazuje body z krótkim i długie spodenki, a jesteśmy cali na krótko :grinning:

2 polubienia

Właśnie najlepiej sprawdzić w apce ale ubrać wg własnego uznania i tego co jest na zewnątrz jednak sama temaperaturs to nie wszystko. Wiatr itd więc trzeba jednak pamiętać żeby ślepo nie wierzyć w to co jest napisane :slight_smile: u mnie akurat jak już ubieram inaczej to zawsze warstwa mniej

taaak, czasem jest nieadekwatne do pogody

ja tez często zapominam, ale staram się żeby mieć jakaś kontrole nad tym :see_no_evil:

1 polubienie

Aa to ja wolę jednak sama intuicyjnie ubierać :smiling_face:

2 polubienia