O to coś dla mnie tak wlansie myślałam ostatnio często chodzę do toalety i też dużo piję być może dlatego nie do końca te testy się sprawdzają u mnie.
Staracie się o dziecko i wydaje Ci się, że możesz być w ciąży? Dowiedz się, kiedy wykonać test ciążowy. Na rynku jest ich wiele, poznaj ich rodzaje, wybierz odpowiedni dla siebie i przekonaj się czy wkrótce zostaniesz mamą:
Aiisa właśnie o Tobie pomyślałam…
Z doswiadczenia wiem już że testy sie różnią jak i wykonywanie go tez ma znaczenie . Aktualnie jestem w drugiej ciazy i test wyszedł pozytywny dlatego ze byl wykonany w dniu przewidzianej miesiaczki . W poprzedniej ciazy znowu robilam 3 testy i dopiero za 3 razem wyszedl pozytywny
Z wymienionych testów ciążowych najbardziej przypadł mi do gustu płytkowy. Jak dla mnie jest najbardziej wygodny.
Ja w każdej ciąży robiłam test płytkowy. Mi dokładnie tak jak Silver najbardziej on przypadł do gustu.
Ja robiłam wszystkie rodzaje i w obu ciążach żaden mi nie wyszedł. Dopiero oznaczenie z krwi
Ja robiłam testy plytkowe. Oba od razu wskazał ciaze.
Są bardzo latwe w użyciu
Zdecydowanie najlepsze testy to te płytkowe, a najważniejsze że są przystępne cenowo. Testy z krwi robiłam już tylko w celu sprawdzenia czy przyrost hcg jest prawidłowy.
Ja robiłam tylko płytkowe , i wskazał ciążę . Innych nie robiłam tak samo bety też nie robilam stwierdziłam że jak trzy testy wyszły pozytywne to ciąża musi być i tak też było
Megg to prawda cena tez jest ich dużym atutem.
Testy z krwi dają całkowitą pewność czy się jest w ciąży, ale u mnie nie było takiej potrzeby. Tak jak pisze Megg potwierdzi badanie czy przyrost hormonu jest odpowiedni