Fizjoterapeuta pewnie wykona ćwiczenia lepiej ale samemu te parę minut można znaleźć. Jeżdżąc do Fizjoterapeuty trzeba doliczyć czas dojazdu, czas ćwiczeń i jakieś opóźnienia.. w domu to zawsze inaczej i można ćwiczyć systematycznie ;)
Oj tak dojazdy oraz opóźnienia to kupa czasu :(
My będziemy jeździć od następnego tygodnia ;) ciekawe czy syn będzie chciał współpracować;)
może akurat mu się spodoba
To powodzenia !
Super powodzenia trzymam kciuki :)
Femka powodzenia :)
Ćwiczenia w domu mają ta przewagę, że jako tako nie goni nas czas. Jak nie o 12 to o 13 wiecie o co mi chodzi. Jak nie jedno ćwiczenie to następne a potem powrót do tego mniej lubianego. Ćwiczenia w domu chyba mogą być bardziej elastyczne pod tym względem :)
Dziękujemy;) po zmianie fizjoterapeuty syn chetnie ćwiczy ;) no i robi postępy
O to super
To super !
rewelacja i super
Fizjoterapeutka zaproponowała zastosowanie taśmy kinezjologicznej. Używałyście czy ktoś ze znajomych ich używał?
ja nie używałam
Femka my mielismy do zaklejania pępka, tejpy to nic strasznego.
Syn nawet ich nie odczuwa , a czy pomagają to nie wiem he. Chociaż widzę, że robi duże postępy i zaczyna wstawać przy meblach ;)
Hm dla maluszka mi nikt nigdy nie proponował , sama miałam kiedyś na kolano
Teraz chyba te taśmy są dość popularne. U wielu ciężarnych widziałam, że miały brzuch oklejony. Być może to jakaś forma stabilizacji mięśni
Ja tasm nie uzywalam anqet nie wiedzialm ze moga miec az tyle zastosowan;)
Pierwsze słyszę o takich metodach, ale myśle że mogą się naprawdę dobrze sprawdzać
Właśnie u dzieci tez nigdy niwe slyszalam