Bardzo fajne są te autka. Też planuję takie kupić, ale u nas jeszcze za wcześnie na takie, maluszek musi jeszcze trochę podrosnąć.
Hej mamusie dawno mmnie tu z wami nie było ale już będziemy mieli więcej czasu. Za niedługo roczek naszej małej pociechy i zastanawiamy się nad zakupem dla niej autka w którym miglaby siedzieć a my mielibyśmy pilot może ktoś z was już takie ma i jakie są wasze opinie na ten temat? Polecacie, myślicie że warte zakupu. Dodam że jest ono w granicach 500 zł
Nasz Maluch ma dostać takie na pierwsze urodziny od dziadków, to będzie za jakiś tydzień więc wtedy zdam relację jak się sprawdza ![]()
No my urodzinki za miesiąc
i z tej okazji dostanie od nas albo chrzestnych jeszcze musimy się dogadać
mam nadzieję że się spodoba
Dużo zależy od tego gdzie będziecie nim jeździć. Ja taki zakupiłam i jeździmy po lesie i po polnych drogach i co mogę doradzić to aby był dość dużej mocy inaczej zostanie tylko jeżdżenie po chodniku.
Nasz maluch dostał autko mając niespełna rok, bo prababcia była tak nakręcona, że on musi taki mieć, że nie wytrzymała i kupiła. Wiadomo, że to dziecko jest za małe na jazdę takim cackiem…
Wyciągneliśmy autko rok później i nadal sądzę, że półtoraroczne dziecko jest za małe na to autko, bo średnio go ono interesuje. Poczekamy kolejny rok, aby odpalić furę i myślę, że na [rzyszłą wiosnę zrobi ono furrorę ![]()
moje chrześniaki na tym śmigają, mają i autko i motocykl… widziałam większe zainteresowanie motocyklem 3 kołowym elektrycznym niż takim autem, mimo to samochod rowniez nie poszedł w odstawkę.
zamarancza największa frajda to chyba tak od 2 lat w górę, kiedy dziecko jest już nieco kumate.
Dokłądnie. spakowałam i wywiozłąm autko do babci i niech czeka, aż załapie frajdę na nie ;]
Autko dla mojego dwulatka to jest strzał w dziesiątkę. Najchętniej by z niego wogóle nie wychodził.
Także mój zaakceptował samochód jak miał 2 lata a mojej koleżanki córka jak miała 3 lata więc to zależy od dziecka jednak myślę, że dla rocznego dziecka jest jeszcze za wcześnie.
Ja też myślę, że roczniak to za wcześnie. Moja ma prawdziwą frajdę z hulajnogi, jeździka dopiero teraz tak na prawdę, a ma 2,5 roku. Również takie autko na akumulator to świetna sprawa, bo widzę, że teraz to ją kręci, a wcześniej nie bardzo wiedziała co i jak.
No własnie lepiej poczekać, schować i potem maluch będzie miał zabawkę jak nową. A tak nie skorzysta z niej tak jakby się chciało.
Siostra miala taki motorek ma akumulator ale bez pilota ale moj synek ciągle na nim jeździł jak mial ok…pultorej roczku wiec siostra miala młodszego to wiem ze wypożyczyła na dlugo czas mojemu synkowi i sobie na nim jezdzil po mieszkaniu bo na pole raczje nie chciałam tak jakos pokazywac…
i teraz motorek jest u siostry bo oddalismy po pul roku o często tam na nim jeździ a autko mysle ze tez super i wygodniejsze także super prezent;-) o ile ktos ma dyzo miejsca w domu.
Te auta są super. Ja sama planuje kupić taki samochód córce na święta. Jeszcze nie myślałam jaką kwotę na to przeznaczyć. Ale chcę jej kupić trochę większy już na lata i porządny. Słyszałam, że te tanie się szybko psują.
Są fajne, ale czy dla roczniaka? Mój ma 2 lata i nie bardzo ma frajdę w nim jeździć…
Mojego kuzyn kupił swojemu synkowi na roczek i ma frajdę z jeżdżenia w aucie często chodzą na spacery i chętnie do niego wsiada
Oni mają ładowany na akumulator ze światłami i nawet radio. Nie wiem jakie ma auto funkcje za 500 zł. Mi się wydaje że to zależy od dziecka też czy chce jeździć. A jak nie będzie chciała to zawsze można schować i później wyciągnąć jak dziewczyny pisały ![]()
Moja znajoma kupiła takie autko na roczek swojego syna, bardzo sobie chwaliła. Te autka mi się bardzo podobają i jest mnóstwo świetnej zabawy, napewno je zakupie, aczkolwiek dla mnie roczne dziecko jest za malutkie na taką zabawkę. Zawsze można kupić samochód i poczekać aż dziecko podrośnie gdyby było dla niego za wcześnie( szkoda tylko miejsca i gwarancji)
Warto pójść do komisu czasami są tam naprawdę fajne rzeczy ja kupiłam autko synowi nie zniszczone
Mój syn dostał na roczek w 2016 roku bmw. I do dzisiaj na służy. Średni syn uwielbia go , wiosna pewnie i córka się w nim zakocha ;)
My kupiliśmy audi q ccos ale fajne bo dwuosobowe i spokojnir jeździ nim moja 4 latka i drugie 7 Letnie dziecko sąsiadów także fajna sprawa do tego napęd 4x4 to i krawężniki mu nie straszne