Dziewczyny czy działają wam aplikacje internetowe banków i strony banków? Mamy problem z koleżankami z pracy. Żadna nie może się zalogować na swoje konto ani zapłacić blikiem. Działają tylko karty. Wyczytałam że allegro też ma jakąś awarię i faktycznie bardzo długo się ładuje. Jak to i was jest?
Mam pekao z zubrem i działa normalnie ![]()
U mnie dziala - robilam zakupy na allegro płacąc blikiem przed chwilą (mbank).
Nie dziala mi jedynie apka LetyShop.
Ing mi normalnie działa ale do santandera nie mogę się zalogować bo pokazuje się komunikat o braku Internetu
Mbank i pekao normalnie dzialaja chwile temu robilam zakupy na allegro ![]()
Ja ma Ing i wszystko działa ![]()
O widzicie to może już coś naprawili. Bo jeszcze godzinę temu był problem z zalogowaniem się i w internatach wyczytałam że problem jest ogólnie w Polsce
U mnie Millennium i na razie wszystko działa ![]()
Dobra doczytałam że jest awaria w zewnętrznej sieci cloudflare czy jakoś tak i naprawiają. A już się wystraszyłam że jakoś atak hakerski albo co
Często jest tak że są awarię bankowe ![]()
![]()
![]()
U mnie wszystko działa ![]()
w PKO działa normalnie
No tak ale wszystkich banków? Teraz już działa ale rano nic nie dało się zrobić nawet na stronę banku wejść
Ja mam Alior oraz PKO , dzisiaj działały mi bez zarzutu
Chociaż przez chwilę myślałam , że będzie blokada podczas zakupów w biedronce ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi millenium działa normalnie (mojej mamie też)
Już wszystko działa normalnie. Problem był od mniej więcej 6 rano do około 11-12
Ja od 8 do 12 akurat korzystałam z kart i aplikacji bankowych . Wszystko wtedy działało
Mam tak samo i u mnie też działa, ale na PKO też mogłam się zalogować normalnie
U mnie w pewnym czasie Allegro nie ładowało się a tak to wszystko ok
Czytałam , że tylko rano był taki problem ![]()