Baby shower tak czy nie?

Hej mamuśki co sądzicie o baby shower?
Czy jeśli macie do wyboru sesję lub baby shower co wybieracie?:cherry_blossom:

1 polubienie

Ja zdecydowanie wolała bym baby shower :blush: Z natury nie przepadam za pozowaniem do zdjęć i nie czuję się dobrze przed obiektywem A takie spotkanie z przyjaciółkami, trochę śmiechu, zabawy i radości z tej wyjątkowej chwili to dużo fajniejsze i bardziej na luzie

3 polubienia

Nie miałam ani jednego ani drugiego :wink: Ale uważam , że obie opcje są fajne. Super pamiątka i wspomnienia na całe życie :slight_smile:

3 polubienia

Nie miałam nic i jakoś mi z tym dobrze :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Ja bym na pewno wybrała sesję zdjęciową. Uważam, że to świetna pamiątka!

2 polubienia

Pytałam co byście wybrały :slight_smile:

1 polubienie

Haha no właśnie zdania są podzielone - obie opcje super - właśnie zależy kto co woli - jedni uwielbiają zdjęcia drudzy stawiają na „zabawę” w towarzystwie przyjaciółek :cherry_blossom: zgadzam się, że obie opcje super :face_holding_back_tears:

Dokładnie ! 🫶🏽:cherry_blossom: super wracać do wspomnień :face_with_hand_over_mouth:

Chyba w naszym przypadku też jednak padnie na sesję! :see_no_evil:

Obie opcje są super ale wybrała bym sesję. Uwielbiam zdjęcia i pamiątki

Ja miałam baby shower zrobiła mi go siostra, a sesję ogarnął partner, więc udało się mieć i to, i to :blush:

Ja też miałam to i to :blush:

Super pamiątka, piękne chwile :smiling_face:

Ja też miałam to i to :slight_smile: i się bardzo cieszę

Mi baby shower zrobiły przyjaciółki a sesje razem z partnerem sobie zrobiliśmy :slight_smile: mega pamiątka

Ja nie miałam baby shower ani jednego, sesje w pierwszej ciąży i żałuję, że nie zrobiłam w drugiej. :slight_smile:

Sesja zdjęciowa to coś pięknego, pamiątka na całe życie :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Sesje do rodzinnego albumu

My mieliśmy sesję ciążową, wspaniała pamiątka i świetna zabawa! :slightly_smiling_face: bardzo polecam! :heart: baby shower- jeśli sie uda zgadac z dziewczynami- świetnie, ja nie miałam, ale chyba za drugim razem bym zrobiła, zapraszając najblizsze mi dziewczyny. Podoba mi się też opcja spotkania w mieszanym gronie :slight_smile:

Ja się właśnie jutro wybieram na sesję. Mam nadzieję że dam radę bo już mam 9 miesiąc. Ale wcześniej kompletnie nie było kiedy