Dziewczyny, mam sporo koleżanek, której chciałabym zaprosić na babyshower. Zastanawiam się czy dobrym pomysłem jest podzielenie tego na 2 partie. Jako, że chciałabym aby odbyło się to w domu, a mam koleżanki z różnych ekip. Nie chcę żeby był harmider a możliwość do porozmawiania. Czy to dobry pomysł aby zrobić dwie takie imprezy? ![]()
Wiesz co ja nie robiłam baby shower ale miałam taką sytuację z panieńskim i w domu były te dwie różne ekipy. To jest fajna okazja do tego żeby się poznać, w moim przypadku to było fajne spotkanie. Jak duzo koleżanek masz do zaproszenia ? ![]()
Tu też mogłaś napisać przyszła mamo , a nie tworzyć kolejnego …
Zależy jakie masz możliwości, ile miejsca itp jeśli bez problemu pomieszczą się dwie różne ekipy to zrobiłabym jeden. To też fajna okazja dla nich żeby się poznać
Tam jest zupełnie inny wątek, na którym też się udzielałam.
Wiesz co ja zapytałam w wątku Prezent na 30-te urodziny co mogę kupić na 40stke i czy z tegoż powodu mam otworzyć nowy wątek bo zmieniam tylko wiek ? No nie. Twoj wpis działa podobnie.
Stąd zwaracam uwagę aby nie powielać wątków bo źle to robi tylko nam . Wczytuj sie w komentarze z uwagą, i nawracaj do początku …przecież nie będziemy tworzyc po 10 wątków np baby shower w domu, baby shower w kanjpie, baby shower w oarku rozrywki. Mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi.
Ja jestem totalnie na tak ! Mega fajny pomysł w domu możesz to super zorganizować
To już zależy od ciebie
raczej oczywiste jeśli masz dwie różne ekipy i będzie hałas , do tego brak wspólnych tematów to rozłóż to na dwa dni.