Cześć, czy któraś z was brała udział w badaniu dot butelki antykolkowej marki Canpol (badanie prowadzone przez panią Marcelinę) ?
Ja nie brałam. A to ostatnio miało miejsce?
Jak w takim badaniu wziąć udział ?
Przybliżysz trochę temat co to za badanie i na czym polegało ?![]()
Ja brałam udział w badaniu nowego laktatora muszlowego, ale butelki nie słyszałam ![]()
Też nie słyszałam o czymś takim ![]()
Ja nawet nie słyszałam o czymś takim
Ja nie brałam udziału
Napiszesz nam coś o tym więcej ? ![]()
Nie bardzo wiem o czym mowa ![]()
Przybliż Nam proszę.
Tez jestem ciekawa , dopisz wiexej szczegolow
Właśnie pierwsze słyszę że można. Ale w sumie jak by się tak zastanowić to przecież ktoś musi to sprawdzić skoro później piszą że ileś tam procent poleca
Trzeba zaczekać na więcej szczegółów
Każda pisze jedno i to samo że nie brała udziału to i ja też to napsze że pierwsze słyszę i nie brałam udziału ![]()
![]()
![]()
![]()
Może autorka nam podpowie więcej szczegółów, bo chyba dla żadnej z nas nie znany to temat ![]()
Ja też pierwsze słyszę, kompletnie nie kojarzę o co może chodzić ![]()
Może coś więcej się dowiemy odnosnie badań marki canpol. To na instagramie? Tik toku?
A tu cisza. Temat wrzucony i nic ![]()
Po wpisaniu w Google Badania marki Cnapol wyskoczyła mi właśnie ta Pani . Pewnie też się trzeba tak wszczelic w grupę docelową , i to raczej polega na jakiś warsztatach na miejscu niż dostaniu produktu i testowaniu go w domu . Ale mogę się mylić
Ale przecież tu na forum też co miesiąc można wygrać do testów butelki …. Dziwna sprawa z tym testowaniem w inny sposób