W jakim banku warto jest otworzyć konto bankowe?
Jakie mają aktualnie najlepsze warunki?
W jakim banku warto jest otworzyć konto bankowe?
Jakie mają aktualnie najlepsze warunki?
Chętnie też się dowiem, ja mam założone w ing, ale przy obecnych stopach procentowych chyba wszędzie jest podobnie
Ja mam kupę lat w 1 banku ake nie jestem zadowolona pla w za każdy przelew 0.50 gr. Także jeśli kupuje przez neta liczy mi się każdy także trochę w miesiącu wyjdzie. Do tego składki także również chętnie się dowiem które jest fajne
Miałam już konta w kilku bankach. Tak się składa, że banki dzielą się na te które nastawione są na drenowanie klientów i te któe nie robią tego w tak napastliwy sposób.
Wymienię tą drugą grupę banków. Należą do nich przede wszystkim: mBank, Nest Bank oraz ING Bank.
Dobrze jest na pewno śledzić promocje bankowe:
https://www.tanie-konto.pl/promocje/
W wielu bankach za założenie konta dostaniesz bonus pienieżny.
To moje banki raczej nalezą do tych napastliwych
Ja mam w BNP Paribas
ja za nic nie płace mam w iPKO
Ja mam konto w pekao z żubrem, m bank i nestbank i nic nigdzie nie płacę. W mBank jedynie muszę 300zł miesięcznie wydać by nie było opłata za prowadzenie konta, ale co to 300zł w dzisiejszych czasach. raz dwa i ta kwota wydana
MAZIA niby nic ja ostatnio tylko przelewy robilam to się zdziwiłam jak mi zabrali 10zl ;(
Anita niektóre tak banki mają że za przelewy trzeba płacić
Tzn jie z przelewy tylko za konto jak w miesiącu jie wydam 300zl za jakieś zakupy czy coś jak robie przelewy to nie płacę;)
Ale jak nie pracuje to tylko mężowi orzeleqam kae na zakupy a ja place gotówką np. U lekarza za badania bo czesto maja awarie z płatnościami kartami;(
I mnie konto darmowe jak zrobię choć jedną płatność kartą na dowolna kwotę
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.