Bankowe konto

W jakim banku warto jest otworzyć konto bankowe? 

Jakie mają aktualnie najlepsze warunki? 

Chętnie też się dowiem, ja mam założone w ing, ale przy obecnych stopach procentowych chyba wszędzie jest podobnie

Ja mam kupę lat w 1 banku ake nie jestem zadowolona pla w za każdy przelew 0.50 gr. Także jeśli kupuje przez neta liczy mi się każdy także trochę w miesiącu wyjdzie. Do tego składki także również chętnie się dowiem które jest fajne 

Miałam już konta w kilku bankach. Tak się składa, że banki dzielą się na te które nastawione są na drenowanie klientów i te któe nie robią tego w tak napastliwy sposób.
Wymienię tą drugą grupę banków. Należą do nich przede wszystkim: mBank, Nest Bank oraz ING Bank.

Dobrze jest na pewno śledzić promocje bankowe:

https://www.tanie-konto.pl/promocje/

W wielu bankach za założenie konta dostaniesz bonus pienieżny. 

To moje banki raczej nalezą do tych napastliwych 

Ja mam w BNP Paribas

ja za nic nie płace mam w iPKO

Ja mam konto w pekao z żubrem, m bank i nestbank i nic nigdzie nie płacę. W mBank jedynie muszę 300zł miesięcznie wydać by nie było opłata za prowadzenie konta, ale co to 300zł w dzisiejszych czasach. raz dwa i ta kwota wydana 

MAZIA niby nic ja ostatnio tylko przelewy robilam to się zdziwiłam jak mi zabrali 10zl ;( 

Anita niektóre tak banki mają że za przelewy trzeba płacić 

Tzn jie z przelewy tylko za konto jak w miesiącu jie wydam 300zl za jakieś zakupy czy coś jak robie przelewy to nie płacę;)

Ale jak nie pracuje to tylko mężowi orzeleqam kae na zakupy a ja place gotówką np. U lekarza za badania bo czesto maja awarie z płatnościami kartami;(

I mnie konto darmowe jak zrobię choć jedną płatność kartą na dowolna kwotę