Kolejny głos oddany
Ostatnio naczytałam się o tych konkursach na lajki, podobno niektórzy kupują głosy i to jest dla mnie bardzo niefajne - Ty się starasz, a ktoś kupi sobie fikcyjnych znajomych i tak nie masz szans Ale i tak trzymam za Was kciuki
Kochane postanowiłam się za to wziąć i proszę wszystkich znajomych na Facebooku i udostępniam post codziennie i bede walczyć do końca jeśli możecie i macie Facebooka również możecie wstawiać to u sibie na tablic bądź rozesłać dalej będę bardzo wdzięczna. Tutaj jest link do tego Plebiscyt "Wybierz Miss lub Mistera Wakacji" w Żorach
Anka właśnie wystartował nowy konkurs Canpolu - pochwal się i tam ślicznym zdjęciem z malutką, a może się poszczęści
143
Super że się nie podajesz.
152 głos, nie poddawaj się!
178
Głos oddany
193
Kochanie, niestety tego konkursu nie udało mi się wygrać ale walczę dalej i z moją malutką bierzemy udziały w różnych konkursach. Tym razem na Facebooku z firmą nuk jest na zdjęcie i również proszę was o lubię to pod zdjęciem Hani, może tym razem nam się uda … A tu link do konkursu i tam znajdziecie zdjęcie Hani. Z góry dziękujemy za każdy kciuk w górę <3
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1896206217062141&id=175483942467719
Mama_Ola ja biore udział gdzie jest możliwość