Biustonosz do karmienia - lidl

Byłam dzisiaj na zakupach w Lidlu i przeszłam się pomiędzy koszami z ubraniami i natknęłam się na biustonosze do karmienia. Kupiłam sobie jeden, aby wypróbować jak leży i zamierzam zaraz iść po jeszcze dwa kolejne.

Chciałam Wam serdecznie polecić, bo jest on wykonany z ekologicznej bawełny. Zapięcie przy miseczkach łato się rozpina i zapina jedną ręką a cena zaledwie niecałe 25 zł. Mam staniki po pierwszym dziecku, ale szczerze powiedziawszy swoje się wysłużyły i widać, że kolor już trochę nie taki i podniszczony a kupowałam w H&M i płaciłam ok 100 zł za dwupak.

Z ciekawości weszłam też na lidl on line i znalazłam te staniku pod adresem: https://www.lidl-sklep.pl/p/esmara-biustonosz-do-karmienia-z-biobawelna-1-sztuka/p100312541.  Jednak moim zdaniem warto wybrać się do sklepu bo ja np. kupiłam sobie niebieski w kwiatki i było też wiele różnych innych a na stronie jedynie widzę trzy propozycje kolorystyczne i nie ma już np. czarnego. 

Odzież z Lidla jest dobra i niedroga. Sama czasem coś tam kupię. A ostatnio np. spodnie ciążowe, z których jestem bardzo zadowolona, więc wierzę że i biustonosze mają tam dobre :)

Mam jeden z Lidla ale słabo się układa u mnie na biuście. Mam mały obwód pod biustem i mała miseczkę więc ciężko w Lidlu znalezc taki rozmiar. U nich chyba zaczyna się od 80 w górę. 

Potwierdzam,że w Lidlu można kupić wiele fajnych rzeczy ;) A trafić w promocjach to już naprawdę extra.

Ja też mam. 

Polecam 

Kupiłam sobie także majtki ciążowe bardzo fajny materiał 

Figa kupiłam w obwodzie 80 a standardowo zawsze nosiłam i kupowałam 70 lub 75 i miseczkę B, ale już w sklepie mi się wydawało, że w obdwodzie jest dość ciasny, więc wzięłam na wypróbowanie. W domu przymierzyłam i jest dobrze dopasowany a w porównaniu z moimi stanikami to można powiedzieć, że po przyłożeniu wychodz tak jak 70. Może numeracja, numeracji też nie jest równa. 

Ten stanik akurat był w standradowej cenie ale widziałam dużo piżamek, koszul nocnych, leginsów i spodni ciążowych przecenionych i to w bardzo atrakcyjnej cenie. Ja już jestem ostatni miesiąc, więc już tego typu ubrania mi raczej zbędne chociaż zastanawiałam się nad tą piżamką czy by się do karmienia tez nie sprawdziła.

Widziałam kiedyś w lidlu te staniki, wydawały się być dobrej jakości, mają ładne wzornictwo, jednak rozmiarówka na mnie jest za mała, obwód byłby ok, ale potrzebuję miseczkę G.

Ja właśnie poszukuję fajnego stanika, kusi mnie zakup na allegro, aktualnie nie dam rady wyrwać się do sklepu i muszę zamówić on line. Niestety cena już o wiele wyższa niż ta w lidlu.

Koszule do karmienia polecam firmy Dr Nap są świetnej jakości.

Z Lidl mialam bardzo duzo odziezy ciazowej. Jednak biustonosz nie dawal rady. Udalo mi sie wygrac bona do brafiterki i tak kupilam stanik na nawal pokarmowy i poczatki karmienia - mysle ze uratowal mi "zycie"

Ja uwielbiam te z lidla! 

Też miałam z lidla dwa biustonosze do karmienia i również polecam. Mięciutkie milutkie a do tego ładne ja miałam akurat z delikatna koronką która nie "gryzła" i nie uwierała. Odzież ciążową też tam kupilam i również nie żałuję ;) 

Kiedyś były inne te staniki, zresztą nadal są w ofercie a te wydają mi się, że są nowe modele a na pewno kolorystyka i wzornictwo. Zresztą w Lidlu były i jedne i drugie ale te wydają mi się gatunkowo lepsze.

Ojj... tak też je posiadam i są najlepsze, moecitkie, wygodne  i tak jak piszesz łatwo się odpinają i zapinaja, no i cena też jest rewelacyjna. Ja również je polecam 

gdzieś już nam się przewinął temat biustonoszy do karmienia i tych z lidla również, niestety jak dla mnie mają one zbyt ograniczoną rozmiarówkę, ja pod biustem mam 65, a lidlowe zaczynają się chyba wgl od 75 albo 80, także niestety mogę jedynie poczytać wasze opinie z zachwytami :) 

Ewe bardzo możliwe bo wątków na temat biustonoszy jest kilka jeden nawet od redakcji bardzo ciekawy ;) 

Ja musze jescze upolowac taki bo mam jeden i go lubie bardzo. Tyle ze jakos mi nie jest po drodze d9 lidla zwykle

jak macie dosc spory biust i maly obwod to polecam Blossom - Royce. Nie najtanszy ale nie do zdarcia itrzyma bardzo dobrze wszystko. Pierwsze 4 miesiace tylko praktycznie w nim 24h/dobe spedzilam (male przerwy na pranie i ekspresowe suszenie)

ja kupiłam w esotiq takie bez fiszbin, są ładne, nie wyglądaja jak typówki do karmienia, wygodne i również dobrze się piorą i noszą, więc posłużą na dłużej

Z biustonoszami mam zawsze problem. Nigdy nie mogę kupić taki jaki chce tylko jaki pasuje. Specjalnych do karmienia nie używam. Lubie sportowe, miekkie

Ja miałam wcześniej kupowane na allegro i fajne było w nich to, że odpinał się tak jakby w połowie miseczki, nie jak w tych trzeba odpiąć cała przy ramiączku. Ja teraz szukam jakichś żeby miały chociaż trochę usztywniana miseczkę, zawsze ładniej takie wyglądają pod ubraniem. Bo te z Lidla mają miękkie miseczki ? 

uwielbiam te rzeczy z lidla