Biustonosz do karmienia - lidl

Teraz wchodziłam na smyka i też jest w promocji bielizna dla matek, właśnie biustonosze do karmienia, majtki te siateczkowe po porodowe i koszule do karmienia. 

Nigdy ze smyka nic dla siebie nie zamawiałam. Ja też lubiłam na początku te sportowe miękkie staniki jednak teraz zdecydowanie wolę te uszytywniane. Jak już laktacja w miarę się ustabilizowala to kupiłam w stacjonarnym sklepie bo jednak u mnie ciężko trafić z rozmiarem najlepiej przymierzyć lub skorzystać z pomocy brafiterki 

Ewelaaela a jakich firm na smyku są te biustonosze? Bo chyba nie ichniejsze? 

Ja kupowałam w stacjonarnym sklepie z bielizną, bo widłowe to niestety nie mój wymiar. Chociaż na szczęście po pierwszej ciąży poprawił mi się obwód pod biustem, bo miałam dużą miseczkę a obwód tylko 65.

Zazdroszcze, ze możecie zamawiac przez internet. Ja mam z tym problem. Kazdy model lezy mi inaczej.Rozmiar czasem sie rozni w zaleznosci od modelu. Strasznie lubie idealnie dopasowany biustonosz. Najlepien jak dobiera ktos profesjonalny. Biust calkiem inaczej lezy. A mam dosc spory e lub f

Ja też moge polecic te biustonosze. Jednak taki zakup jest trudny i warto przejść się do sklepu, aby zobaczyć jaki jest materiał i też ewentualnie czy obwód nie będzie za ciasny. Zamówiłam sobie kiedyś dwa biustonosze z allegro i niestety mimo, że były dla kobiet w ciąży, wykonawca nie wziął pod uwagę, że brzuszek rośnie i mimo, iż jest gumka w obwodzie to i tak ściska. Musiałam więc kupić sobie również takie specjalne przedłużki i dopiero wtedy mogłam chodzić. Także kochane forumowiczki warto na to zwrócić uwagę :) 

Czekam na otwarcie galerii bo tam jest mój ulubiony sklep z bielizna. Pracuje tam Pani, ktora swietnie zna sie na rzeczy. Jeatem bardzo zadowolona z jej obslugi i wielkiej pomocy 

Te lidlowskie miękkie do karmienia na początek są ok. Miałam dwa i przez pierwszy miesiąc byłam w nich non stop w dzien i w nocy 

Ja teraz przestalam nosic zwykle staniki. Te miekkie są po prostu mega wygodne dla mnie 

Ja smyka lubię kupowałam tam sukienkę dla siebie na 170 i córki 92 😂 miałyśmy wtedy takie same haha

Ooliwka a jaki to sklep? Czy to jakiś taki noname z różna bielizna czy konkretną marką? 

Klaudiamam ja tak miałam przez pierwsze 3 miesiące karmienia. Najwygodniej było mi w takich miękkich. Nic mnie nie gniotło nie uwierała 

Ja zamawiam przez internet ale to wiąże się często ze zwrotem całego zamówienia i oczekiwaniem na zwrot gotówki. Z reguły sklepy robią to w kilka dni, natomiast cały proces od zamówienia do zwrotu trwa nieraz około 2tygodni.

Meg dlatego właśnie ja już się nauczyłam nie zamawiać przez internet bielizny bo nigdy nie mogę trafić z rozmiarem 

Ja zamawiam przez internet tylko wtedy kiedy jest darmowy zwrot. Np w reserved. Ostatnio kupilam spodnie. I byly za duze. Kurier przyjechal do mnie i zabral paczke. Super sprawa bo nie trzeba się fatygowac zeby isc gdzies i wysylac. I wszytko za darmo. W h&m tez spoko bo odrazu etykiete przysylają. Wyle ze trzeba juz isc do paczkomatu np 

Dla mnie akurat opcja paczkomaty jest wygodniejsza niż kurier. Nie muszę na nikogo czekać. Tylko zdaje sobie sprawę że nie każdy ma kilka paczkomatow w obrębie krótkiego spaceru.

Mi nie przeszkadzają zamrożone pieniądze w razie zwrotu zamówionych rzeczy przez internet. Jeśli chodzi o biustonosze do karmienia, to niestety u mnie odpada lidl, h&m i inne sieciówki. Mój rozmiar biustu (70k) niestety zmusza mnie do kupowania określonych firm. Jeśli chodzi o staniki do karmienia to polecam z alles mama, niplex. Niestety cena też jest dosć spora, bo ok, 100 zł za sztukę. 

mam jeden z alles mama, przetrwał całe karmienie pierwszego syna i nadal jest w świetnym stanie, więc tu akurat wart swej ceny :)

Też słyszałam dobre opinie o stanikach z alles no ale cenę też mają sporą 

To jest właśnie super opcja jak można zwrócić towar za darmo, tym bardziej w dzisiejszych czasach, gdy nie można iść normalnie do sklepu i czegoś przymierzyć, więc chcąc nie chcąc w większości trzeba zamawiać przez internet. 

Bielizny też nie lubię kupować przez internet. Przeważnie zamawiam ubrania dla dzieciaków i w sumie nawet jakby były za małe to zostawiam, bo trzeci chłopiec w drodze to zawsze dla któregoś się przyda.