Black Friday 2022

Dziewczyny niebawem będzie Black Friday. Czy macie coś fajnego i godnego polecanie na co będzie "polować" ? Wiecie o jakiś fajnych promocjach? 

Szczerze mówiąc ja jeśli faktycznie trafię na coś co jest mi w danym momencie potrzebne to może kupię ale w obecnych czasach żeby tak specjalnie na coś polować to chyba nie Czasy są ciężkie mimo promocji wszystko dużo kosztuje ale może akurat uda się coś fajnego trafić Chętnie poczytam jeżeli któraś z was podda tutaj jakiś pomysł

Ja narazie raczej nie mam nic takiego ale teraz promocja w rosmanie na -50 % warto zobaczyć 

Ja często poluje na prezenty na święta ale w zeszłym roku się zawiodłam na black friday bo wszystko co wybrałam tego dnia było droższe niż normalnie... 

Te ceny z reguły są stopniowo podnoszone po to by na black friday zrobić "obniżkę", która tak faktycznie jest żadna. Ja nie kupuję specjalnie a jak coś potrzebuję to wtedy obserwuję ceny. Także nie mam nic w planach, nawet nie wiem kiedy ten dzień przypada :D

Ogólnie muszę sobie sukienki kupić do pracy bo chyba będzie wygodniej w takich i zero zamartwiania, że góra nie pasuje do dołu :P Tylko muszę poszperać ale to raczej kupię innym razem, nie w tym konkretnym dniu.

ale w rossmanie chyba tylko stacjonarnie bo na on line nie widze;( ja na black raczej nic nie trafiam;( ale tam trzeba być szybkim na jakies konkretne zakupy a nie zawsze jest na to czas;(

ja to na pewno obkupię sie nieco w nowe lakiery hybrydowe i akcesoria do tego :D ale obserwuje ceny  i wiem ze zawsze jednak te ceny obniżają. 

Teraz tez jest promocja na staniki w esotiq jakby którą potrzebowała. -50% jest 

No mnie nawet to nie stać na black friday, wyprawka niestety trochę kosztuje a ja muszę urządzić pokój dla dwójki dzieci 

ja zazwyczaj jak coś potrzebuję to kupuję na bieżąco, ale oczywiście też że zdarza się mi się kupować jednak na black friday, ale zazwyczaj w te dni jest wszystko droższe jak normalnie

Ja zauważyłam, że raczej rzadko są jakieś prawdziwe okazję w tym dniu. Trzeba uważać żeby nie dać się oszukać.

z tym black friday to trzeba zdecydowanie uważać, czasami sklepy robią takie triki że niby jest promocja i cena sztos a tu później jeszcze taniej niż na promocji, oczywiście nie wszyscy, więc warto weryfikować cene z różnych źródeł :)

a na co konkretnie promocja w rossmanie te -50%?

To pewien Wam że ja jakoś nie zauważyłam żeby sklepy tak jawnie oszukiwały. Na pewno się to zdarza ale ja zazwyczaj sprawdzam te ceny kilka dni wcześniej

Ja będę polować na jakiś kalendarz adwentowy w fajnej cenie ostatnio było coś takiego jak czarna godzina w media expert i kilka godzin trwały różne promocje ale miały one limit czasowy np 5 minut dany produkt udało mi się upolować na tym słuchawki bezprzewodowe z 199 złotych na 34,99 dla męża bardzo zadowolony dziś robił testy no zobaczymy za tą cenę to nie raz zwykle słuchawki można kupić a nie takie więc fajna promocja 

Ja tez szukam jakiegoś fajnego kalendarza w dobrej cenie 

Mamalaury to rzeczywiście się opłacało....właśnie dobrze kupić rzeczy które są nam potrzebne i orientujemy się w ich cenie...najgorzej jak się coś kupi pod wpływem chwili....to wtedy najczęściej się przepłaci....

Ja obserwuję Black friday od kilku lat i szczerze mówiąc udało mi się upolować tylko raz skórzany portfel w fajnej cenie. Tak to mam wrażenie że sklepy sztucznie obniżają ceny na ten dzień lub promocje są małe. 

No właśnie trzeba uważać żeby się nie naciąć bo czasami firmy podwyższają cenę żeby potem ją obniżyc a dla mnie to jest zwykle oszustwo nic poza tym 

oo kurde słuchawki super. moj mąż ma chopla na punkcie sluchawek wiec na pewno by sie z kolejnej pary ucieszył :D

Ja właśnie też się zastanawiam, czy te promocje są rzeczywiste. My chcielibyśmy zakupić sprzęt agd do nowego mieszkania 

No ja będę polować na jakiś ekspres do kawy i może uda mi się męża wyprosić żebyśmy w końcu coś kupili :)