Drogie mamy, na Black Friday wolicie robić zakupy stacjonarnie czy online? Gdzie Waszym zdaniem są lepsze przeceny?
![]()
My także przygotowaliśmy dla Was obniżki! Wszystkie promocje znajdziecie na stronie: https://canpolbabies.com/c/promocje
Drogie mamy, na Black Friday wolicie robić zakupy stacjonarnie czy online? Gdzie Waszym zdaniem są lepsze przeceny?
![]()
My także przygotowaliśmy dla Was obniżki! Wszystkie promocje znajdziecie na stronie: https://canpolbabies.com/c/promocje
Zdecydowanie online! Zawsze mam wrażenie, że tam są lepsze przeceny, no i wygodniej z maluchami
Ja właśnie u Was upolowałam matę kontrastową na Black Friday! Będzie idealna na mikołajki dla małej ![]()
![]()
Ja wybieram jednak online , ilość ludzi w sklepach w ten dzień normalnie mnie rozbraja ![]()
Ja tez online, mniej nerwów, więcej promocji i wszystko bez wychodzenia z domu
ale przez to więcej wydaje ![]()
Zdecydowanie online! Mam przegląd wszystkiego, szybko mogę porównywać produkty i mam dostępny pełen asortyment. W ogóle od czasów pandemii przestałam chodzić po sklepach, a odkąd mam córkę tym bardziej wolę zamówić do domu niż buszować po sklepach ![]()
Ja tez wole online. Robie kawke i spokojnie pakuje do koszyka. Jak mam isc do galeri pełno ludzi, kolejki i jeszcze z dwojka dzieci…nie dziękuję ![]()
![]()
Ja robię online. Przy małym dziecku to nie miała bym czasu na bieganie po wyprzedażach ![]()
Ja lubię i tu i tu, gadżety czy sprzęt elektroniczny kupuje głównie online, tak samo zabawki dla dzieciaków na prezenty ale ubrania lubię zobaczyć fizycznie. Często jednak w sklepach na wieszakach nie ma takiego samego asortymentu co na stronie więc coraz częściej jest tak że zamawiam i najwyżej oddaje to co mi się nie podoba.
Zdecydowanie online, tym bardziej posiadając małego szkraba na pokładzie. Z zakupów stacjonarnych trzeba nieraz szybko się ewakuować, a online zawsze można przysiąść gdy maluszek pójdzie spać ![]()
Wydaje mi się, że lepsze obniżki i większy asortyment jest online
ja osobiście preferuję zakupy stacjonarne kiedy mogę sobie wszystko dokładnie obejrzeć i dotknąć, a do tego oczywiście kupić piętnaście innych rzeczy których nie potrzebowałam, ale zobaczyłam półkę obok ![]()
jestem niecierpliwa i lubię mieć wszystko na już i na teraz
wiadomo zakupy online mają ten plus, że nie musimy wychodzić z domu, a kurier nam przywiezie co trzeba, ale przecież jesteśmy kobietami i lubimy sie z domu wyrwać
wszystko ma swoje plusy i minusy ![]()
Ja też upolowałam kilka rzeczy dla dzieciaczków na stronie Canpol online
Ja również jestem za zakupami online. Odkąd jestem na macierzyńskim to ciężko mi się odnaleźć w tłumie sklepowym
mogę też dokładnie przemyśleć co potrzebuje i czy na pewno kolejna zabawka to jest dobry pomysł ![]()
Raczej online. Nie lubię chodzić po sklepach i nie mam na to czasu. Online mogę coś dodać do koszyka, przemyśleć o kupić bądź nie. Ogolnie ja wszystko oprócz żywności kupuję online bo zawsze o każdej porze mogę kliknąć,kup,
@CanpolBabies_Redakcja super promocje. Butelki ze słomka za 7 zł ![]()
i leniwiec za niecałe 50 naprawdę się opłaca
@Wesola95 napisalabym dokladnie to samo ! Ja tez uwazam , ze online jest wiecej , mozna porownac produkty , wybrac ten ktory bardziej do nas przemawia z pośród innych , ale jestem w goracej wodzie kąpana . Jak cos sobie wymysle , to musi byc to juz i teraz i natychmiast bo kolejny dzien bez tej konkretnej rzeczy bedzie dniem straconym ![]()
Ale z racji tego ,ze mieszkam w malym miescie ,moje mozliwosci sa ograniczone i czasem musze zaangażować kuriera
wiec jesli uda mi sie upolowac stacjonarnie to wychodze w to , jesli nie to wtedy gmeram online . Co prawda przy mojej malutkiej coraz czesciej wybieram online , bo u mnie w miescie jest tylko jeden sklep dla dzieci ktory ma niesamowite marze i zero przecen , a tak to tylko rossman , pepco i sinsay ewentualnie apteki .( jesli chodzi o smoczki , butelki itp )
Zawsze wolałam stacjonarnie robić zakupy, jednak teraz przy Maluszku zdecydowanie wszystko odmieniło mi się o 180 stopni i pokornie kupuję większość rzeczy online, gdyż jest łatwiej, wygodniej i szybciej
![]()
Ja tylko online! Nie mam czasu na latanie po sklepach…
Zdecydowanie online, obecnie galerie handlowe to nie miejsce dla mnie. Ludzie zaczeli już swiateczny szał i jest straszny tłum.
ogolnie bardzo lubię zobaczyc produkt na żywo i czesto wiele takich rzeczy zacheca do produktu lub sprzedawca
jednak w obecnej sytuacji przed porodem zdecydowanie wygrywa zakup online, wiecej ofert moge wyszukac lezac pod kocykiem z herbatka i czesciej więcej dostępnych online niz stacjonarnie plus przede wszystkim nie musze sie przeciskac miedzy tlumami szukającymi okazji. wiec podzielam zdanie poprzedniczek i mimo wszystko stawiam na online obecnie.
Woow niezłe promki ![]()
mata dla malucha w super cenie.
Takie przeceny to się rozumie. Jako że śledzę co jakiś czas u Was ceny on line to wiem że celowo nie zawyżacie cen żeby potem dać zniżki ![]()
i nie musicie dawać cen z ostatnich 30 dni bo wiadomo jakie były ![]()
![]()
Widzę też ze wrócił Leniwiec jak i Panda , a zastanawiałam się dlaczego swego czasu nie ma ich w ofercie ![]()
![]()
Zakupy robie tylko on line , przytłaczają mnie galerie od dłuższego czasu i ogrom ludzi ocierajacych się o siebie ![]()
Zdecydowanie online!! Już wcześniej zwykle przeglądam strony i dodaje sobie do ulubionych, różne rzeczy, żeby nie tracić czasu w piatek. No i zwracam uwagi na ceny w poprzednich tygodniach/miesiącach bo różnie to bywa!
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.