Black Friday - online czy stacjonarnie?

Drogie mamy, na Black Friday wolicie robić zakupy stacjonarnie czy online? Gdzie Waszym zdaniem są lepsze przeceny? :gift: :heart:

My także przygotowaliśmy dla Was obniżki! Wszystkie promocje znajdziecie na stronie: https://canpolbabies.com/c/promocje

7 polubień

Zdecydowanie online! Zawsze mam wrażenie, że tam są lepsze przeceny, no i wygodniej z maluchami :blush: Ja właśnie u Was upolowałam matę kontrastową na Black Friday! Będzie idealna na mikołajki dla małej :heart::santa:

Ja wybieram jednak online , ilość ludzi w sklepach w ten dzień normalnie mnie rozbraja :rofl:

Ja tez online, mniej nerwów, więcej promocji i wszystko bez wychodzenia z domu :smile: ale przez to więcej wydaje :see_no_evil:

Zdecydowanie online! Mam przegląd wszystkiego, szybko mogę porównywać produkty i mam dostępny pełen asortyment. W ogóle od czasów pandemii przestałam chodzić po sklepach, a odkąd mam córkę tym bardziej wolę zamówić do domu niż buszować po sklepach :smiley:

Ja tez wole online. Robie kawke i spokojnie pakuje do koszyka. Jak mam isc do galeri pełno ludzi, kolejki i jeszcze z dwojka dzieci…nie dziękuję :laughing::sweat_smile:

Ja robię online. Przy małym dziecku to nie miała bym czasu na bieganie po wyprzedażach :wink:

Ja lubię i tu i tu, gadżety czy sprzęt elektroniczny kupuje głównie online, tak samo zabawki dla dzieciaków na prezenty ale ubrania lubię zobaczyć fizycznie. Często jednak w sklepach na wieszakach nie ma takiego samego asortymentu co na stronie więc coraz częściej jest tak że zamawiam i najwyżej oddaje to co mi się nie podoba.

Zdecydowanie online, tym bardziej posiadając małego szkraba na pokładzie. Z zakupów stacjonarnych trzeba nieraz szybko się ewakuować, a online zawsze można przysiąść gdy maluszek pójdzie spać :relieved:

Wydaje mi się, że lepsze obniżki i większy asortyment jest online :smiley: ja osobiście preferuję zakupy stacjonarne kiedy mogę sobie wszystko dokładnie obejrzeć i dotknąć, a do tego oczywiście kupić piętnaście innych rzeczy których nie potrzebowałam, ale zobaczyłam półkę obok :sweat_smile::sweat_smile: jestem niecierpliwa i lubię mieć wszystko na już i na teraz :sweat_smile: wiadomo zakupy online mają ten plus, że nie musimy wychodzić z domu, a kurier nam przywiezie co trzeba, ale przecież jesteśmy kobietami i lubimy sie z domu wyrwać :smiley: wszystko ma swoje plusy i minusy :smiley:

Ja też upolowałam kilka rzeczy dla dzieciaczków na stronie Canpol online

Ja również jestem za zakupami online. Odkąd jestem na macierzyńskim to ciężko mi się odnaleźć w tłumie sklepowym :smiley: mogę też dokładnie przemyśleć co potrzebuje i czy na pewno kolejna zabawka to jest dobry pomysł :smiley:

Raczej online. Nie lubię chodzić po sklepach i nie mam na to czasu. Online mogę coś dodać do koszyka, przemyśleć o kupić bądź nie. Ogolnie ja wszystko oprócz żywności kupuję online bo zawsze o każdej porze mogę kliknąć,kup, :grin: @CanpolBabies_Redakcja super promocje. Butelki ze słomka za 7 zł :scream::scream: i leniwiec za niecałe 50 naprawdę się opłaca

@Wesola95 napisalabym dokladnie to samo ! Ja tez uwazam , ze online jest wiecej , mozna porownac produkty , wybrac ten ktory bardziej do nas przemawia z pośród innych , ale jestem w goracej wodzie kąpana . Jak cos sobie wymysle , to musi byc to juz i teraz i natychmiast bo kolejny dzien bez tej konkretnej rzeczy bedzie dniem straconym :rofl:
Ale z racji tego ,ze mieszkam w malym miescie ,moje mozliwosci sa ograniczone i czasem musze zaangażować kuriera :rofl: wiec jesli uda mi sie upolowac stacjonarnie to wychodze w to , jesli nie to wtedy gmeram online . Co prawda przy mojej malutkiej coraz czesciej wybieram online , bo u mnie w miescie jest tylko jeden sklep dla dzieci ktory ma niesamowite marze i zero przecen , a tak to tylko rossman , pepco i sinsay ewentualnie apteki .( jesli chodzi o smoczki , butelki itp )

1 polubienie

Zawsze wolałam stacjonarnie robić zakupy, jednak teraz przy Maluszku zdecydowanie wszystko odmieniło mi się o 180 stopni i pokornie kupuję większość rzeczy online, gdyż jest łatwiej, wygodniej i szybciej :sweat_smile: :grin: :star_struck:

Ja tylko online! Nie mam czasu na latanie po sklepach…

Zdecydowanie online, obecnie galerie handlowe to nie miejsce dla mnie. Ludzie zaczeli już swiateczny szał i jest straszny tłum.

ogolnie bardzo lubię zobaczyc produkt na żywo i czesto wiele takich rzeczy zacheca do produktu lub sprzedawca
jednak w obecnej sytuacji przed porodem zdecydowanie wygrywa zakup online, wiecej ofert moge wyszukac lezac pod kocykiem z herbatka i czesciej więcej dostępnych online niz stacjonarnie plus przede wszystkim nie musze sie przeciskac miedzy tlumami szukającymi okazji. wiec podzielam zdanie poprzedniczek i mimo wszystko stawiam na online obecnie.

Woow niezłe promki :white_heart::snowflake: mata dla malucha w super cenie.
Takie przeceny to się rozumie. Jako że śledzę co jakiś czas u Was ceny on line to wiem że celowo nie zawyżacie cen żeby potem dać zniżki :white_heart::blue_heart: i nie musicie dawać cen z ostatnich 30 dni bo wiadomo jakie były :white_heart::blue_heart:
Widzę też ze wrócił Leniwiec jak i Panda , a zastanawiałam się dlaczego swego czasu nie ma ich w ofercie :sparkles::sparkles:
Zakupy robie tylko on line , przytłaczają mnie galerie od dłuższego czasu i ogrom ludzi ocierajacych się o siebie :roll_eyes:

1 polubienie

Zdecydowanie online!! Już wcześniej zwykle przeglądam strony i dodaje sobie do ulubionych, różne rzeczy, żeby nie tracić czasu w piatek. No i zwracam uwagi na ceny w poprzednich tygodniach/miesiącach bo różnie to bywa!