Lepiej zadać głupie pytanie niż nie pytac i potem szukać po forach …
Właśnie tak
:)
no w sumie tak
Wiadomo, ze lepiej pytać się lekarza ;) tym bardziej, że najlepiej zna stan zdrowia swojej pacjentki ;)
właśnie tak
U mnie w podobnym czasie wystąpił ból pachwin i okazało się, że było to spowodowane rozejściem spojenia łonowego. Wizyta u fizjoterapeuty i regularne ćwiczenia bardzo mi pomagają, bo też nie mogłam praktycznie chodzić.
Ja w pierwszej ciąży to też zadawałam mojemu lekarzowi takie głupie pytania. Miałam wrażenie że sobie pomyśli coś o mnie że o takie rzeczy się go pytam bo odpowiadał zdawkowo. Teraz mam innego lekarza naprawdę super i widzę że dla niego nie ma głupich pytań bardzo chętnie odpowiada, opowiada nawet więcej niż zapytałam.
Zazwyczaj rozejście wpojenia łonowego daje takie bóle
Paula545555 super, że teraz trafiłaś na takiego lekarza! O wiele inaczej się czujemy jeśli można swobodnie zadać każde pytanie, które nas nurtuje bez stresu, że zostaniemy ocenione. :)
Dokładnie, lekarz który potrafi Cię uspokoić w każdej sytuacji to skarb, a wiadomo że jeśli to była twoja pierwsza ciąża to masz prawo mieć dużo pytań.
zazdroszcze lekarza :)
powiem wam szczerze że teraz mam 3 ciążę a pytań jest więcej niż poprzednich, nie miałam takich dolegliwości wcześniej
Może się rozchodzić spojenie łonowe i wtedy fajnie udać się do fizjoterapeuty, żeby rozmasował.
Brawo za umówienie się do fizjo! Mnie pachwiny bolały przed końcem do tego żebra, ale po porodzie wszystko ustało!