Ja 7 lat po porodzie zaczęłam mieć problem z kolanem. Też nie wiedziałam , że moze to być spowodowane porodem. Okazało się , że ból powiązany jest z blizną po cc. Szok , w życiu się nie spodziewałam . Ja miałam duży ból w kolanie i często gdy chodziłam kolano jakby mi się uginało. Jakbym miała się przewrócić. Mam sporo zrostów. Teraz przy porodzie lekarz będzie pracował nad tą blizną
Jejku, nie pomyślała bym, że od porodu mogą takie zmiany się dzieci w organizmie.
Basen to na pewno fajna forma i nie zaszkodzi.
To jakiś naturalny talent musisz mieć do porodu, super
17 kg to nie tak dużo jak rozmawiam z koleżankami to nieliczne mają +10, reszta raczej 20 na plusie
a może za ambitnie na fitnessie ćwiczysz. Ja też lubię sobie dolozyc na treningu a potem się męcze z bólem
Ja jestem w 9 miesiacu ciąży i waga 10 do przodu rok temu przy poprzedniej ciąży również tak samo 10 na plusie .
Ja z kolei po tym leżeniu w ciąży, jak trafiłam na trakt i położna zaproponowała pozycji w podporze przy łóżku na ugiętych nogach to po kilku minutach nogi miałam jak z waty… I później przy każdym wstaniu z łóżka, szczególnie kiedy miałam dziecko na rękach, bolały mnie strasznie kolana, ale cale szczęście nie trwało to bardzo długo
I udało Ci się w tej pozycji urodzić?
Wiadomo ze z obciazeniem ale bol jest od samego porodu