Ból stawów po porodzie

Ja 7 lat po porodzie zaczęłam mieć problem z kolanem. Też nie wiedziałam , że moze to być spowodowane porodem. Okazało się , że ból powiązany jest z blizną po cc. Szok , w życiu się nie spodziewałam . Ja miałam duży ból w kolanie i często gdy chodziłam kolano jakby mi się uginało. Jakbym miała się przewrócić. Mam sporo zrostów. Teraz przy porodzie lekarz będzie pracował nad tą blizną

2 polubienia

Jejku, nie pomyślała bym, że od porodu mogą takie zmiany się dzieci w organizmie.
Basen to na pewno fajna forma i nie zaszkodzi.

To jakiś naturalny talent musisz mieć do porodu, super
17 kg to nie tak dużo :crazy_face: jak rozmawiam z koleżankami to nieliczne mają +10, reszta raczej 20 na plusie :smile: a może za ambitnie na fitnessie ćwiczysz. Ja też lubię sobie dolozyc na treningu a potem się męcze z bólem

1 polubienie

Ja jestem w 9 miesiacu ciąży i waga 10 do przodu :smile: rok temu przy poprzedniej ciąży również tak samo 10 na plusie .

1 polubienie

Ja z kolei po tym leżeniu w ciąży, jak trafiłam na trakt i położna zaproponowała pozycji w podporze przy łóżku na ugiętych nogach to po kilku minutach nogi miałam jak z waty… I później przy każdym wstaniu z łóżka, szczególnie kiedy miałam dziecko na rękach, bolały mnie strasznie kolana, ale cale szczęście nie trwało to bardzo długo

I udało Ci się w tej pozycji urodzić?

Wiadomo ze z obciazeniem :stuck_out_tongue_winking_eye: ale bol jest od samego porodu :stuck_out_tongue:

1 polubienie