Ból żołądka, mdłości odbijanie

Pomocy!

Cały czas odczuwam ból żołądka, mdłości i odbija mi się. Z każdym dniem mam coraz mniej siły, bardzo mnie to męczy. Czy macie jakieś sprawdzone sposoby leki ? Pomocy

To początek ciąży czy jak jest u ciebie ? Czy nie jesteś w ciąży ? Jak jesteś w ciąży to najlepiej zapytać lekarza bo można dostać takie lekkie na mdłości 

Mega wspolczuje , na początki ciąży miałam podobnie jednak wszystko szybko przeszło i leki były zbędne 

A nie od tych leków co lekarz Ci przepisał na nudności? 

Może pij więcej  ciepłej gorzej herbaty bądź rumianku :) 

Mi pojawiały się mdłości jak z nocy miałam pusty żołądek, szybko musiałam zjeść z rana. Wtedy najlepsze były musy owocowe lub kaszki , owsianki w tubce . Na odbijanie się może migdały? To mi pomagało przy zgadze

Przykro mi, że zmagasz się z takimi dolegliwościami :(

Mi pomogło zwiększenie ilości wody i imbir. Jedzenie częściej a mniej. Lekarz powiedział te żeby nie jesc tłusto.

W ktorym miesiącu jestes ? 

a nie pomaga ci np ciepla woda rano ?:) dodaj lyzeczke miodu, 

Migdały rano na czczo pomagają lekko. Miałam tak samo ciągle mdłości, odbijanie i zgaga masakra była na początku 

U mnie tak w trzecim trymestrze było, że zgaga okropnie złapała. Mleko, migdały i syrop pomagało doraźnie 

U mnie w 3 trymestrze tez zgaga okropna 

Coraz mniej miejsca w brzuszku i pewnie dlatego zgaga zazwyczaj męczy

U mnie pod koniec ciąży to samo 

Tak się cieszyłam że te kilka newralgicznych tygodni przeszłam doskonale ..  a tu najcięższy okazał się ten przy końcówce:)

sama nie wiem jak sobie pomóc, coś co mi pomaga jednego dnia to drugiego dnia okazuje się że mam dziwne obrzydzenie.. czemu początek a już musze się tak męczyć 

Każda ciąża ma jakieś dolegliwości, które w końcu mijają;) 

To jest racja każda ciąża ma inne dolegliwości i na każdego działa coś innego. Jednej znad pomoże szklanka mleka a drugiej wręcz zaszkodzi 

Mama Wojtusia miejmy nadzieję że dolegliwości same przejdą. U mnie bardzo dobrze było w 2 trymestrze. 

Lily i właśnie można śmiało powiedzieć, że co ciąża to inne dolegliwości. Mój 2trym był też najlepszy;)

Zgłoś się jak najszybciej do lekarza, ponieważ ból żołądka, mdłości i osłabienie mogą być objawami poważniejszych schorzeń, które wymagają diagnozy i odpowiedniego leczenia!!

I jak nadal się utrzymuja ?