Botoks w żwacze

Czy ktoś miał moze podany botoks w żwacze w celu zmniejszenia i wyszczuplenia twarzy? 

Jak efekty? 

Nigdy o takim czymś nawet nie pomyślałam...

Nie stosowałam i nie będę stosować 

Nigdy nie myślałam o tym. Jeżeli mowa o wychudzeniu twarzy tym bardziej, bo i tak mam chudziutką twarz. Jednak takie duże ingerencje to nie dla mnie.

Oj szczerze ja nigdy nawet nie pomyślałam że mogę coś sobie wstrzyknac w twarz czy gdziekolwiek

Ja teznigdy nawet o tym nie myslalam bo z gory zakladam ze to kosmiczne ceny i mnie na to nie stac. A nawet jesli stac to szkoda mi kasy na cos takiego 

Dla mnie takie zabiegi zmieniają twarz. Moaj koleżanka sporo tego ma zupełnie inna osoba powstała na przestrzeni lat i zabiegów 

Oj tak strasznie zmieniają te zabiegi ludzi

No Moja koleżanka poważnie inny człowiek.  No ale zrobiona cała 

Jezeli sporo sie uzywa to na pewno inny czlowiek sie robi. Jedna osoba ktorą znam sobie delikatnie zmarszczki wypelnila to yo nie wyglada jakos tragicznie. 

Oj zmieniają widać nawet po twarzach celebrytow z telewizji i niestety też uzależniają

Nati oj tak celebryci notorycznie się upiększają i poprawiają.  Młodośc tak naprawdę ma tylko cenę 

Tak ale na starość to i tak nic nie pomoże

Ja uważam że taka jest kolej rzeczy jest się pięknym i młodym a potem już mnie ☺😂 najważniejsze żeby w oczach swojej miłości być zawsze piękna ☺

Można mieć 60 lat i być dalej pięknym z tymi wszystkimi zmarszczkami 

Tak właśnie mazia;))

Dokładnie. 

Ja mam jedynie co poprawione to brwi ze wzgl tego że miałam 2/3 i wyglądało to tragicznie