A wiesz co, dorzuciłam sobie taką losową, po prostu cienką, jak na zdjęciu u @Wesola95 do jakichś zakupów na allegro
ale właśnie w Action też widziałam i używałam.
@Wesola95 happwin ma super chemię, właśnie to do fug czyni cuda! A jak sprawdza ci się do ram okiennych? Bo ja do tej pory myłam mleczkiem z wybielaczem od Cif, ale szukam czegoś jeszcze. To mleczko zaczęło się robić u mnie ciężko dostępne stacjonarnie, a jak mam zamawiać, to właśnie chciałam się pokusić na coś innego
Cudowny produkt! Tylko, że u nas były te ramy naprawdę bardzo bardzo brudne bo moja mama paliła papierosy i te ramy były po prostu aż żółte, cif dawał sobie radę, ale zdecydowaliśmy się na tego hapwinna i no ramy czysta biel
tu mam takie małe zdjęcie, ramy okien były tego koloru co ten dzyndzel na górze, ale mąż wyszorował i no okna jak nowe :
A nie wykruszaja sie fugi? Bo kiedys kupilam jakas taka silna chemie do fug to pozniej sie wykruszyla w kilku miejscach ![]()
![]()
Niee, tylko trzeba uważać i używać go do fug i przypadkiem np. nie zostawić później gdzieś tej gąbki która się zmyło ten płyn na panelu czy kafelku bo może pozostać ślad ![]()
Mój chłopak kiedyś używał czegoś do brody, odsiwiacza chyba , żeby miała ładniejszy kolor i właśnie prysnęło na fugi jak to zaraz żółte się zrobiło i nie dało się nawet tego wyczyścić
A próbowałaś czyścić tym ten dzyndzel? ![]()
bo ja właśnie szukam czegoś do takich dzyndzli ![]()
![]()