Sporo , dla tego ja bym chciała jak najdłużej karmić oby mi się udało ![]()
Oj te ceny teraz są straszne… do tego jeszcze pampersy…
A to jest akurat bardzo irytujące bo ile razy jest coś fajnego za gorsze ALE musisz kupić zapas jak dla wojska
Udało mi się ostatnio zgarnąć paczkę pampers active baby za darmo. Producent zwracał 100% w formie cashbacku. Ogólnie dużo fajnych promek na pieluchy można złapać ![]()
dziewczyny jak juz tak mowicie l planowaniu zakupow to skąd bierzecie pomysly na obiady ?
ja mam wrażenie że im blizej porodu tym wieksza pustka i brak pomyslow a syn strasznie jest za różnorodnymi posilkami🫣
Oo super, trzeba próbować a zawsze będzie można kupić coś innego
Ja gotuję to co lubimy jeść, i nieraz wpisuje w Google ![]()
No myślę że też się mieścimy w 300-350 na tydzień. Ale tak do końca nie wiem. W sobotę robimy takie duże zakupy, ale już we wtorek coś zawsze muszę dokupić. Po porodzie chce to trochę ogarnąć, i na początek wprowadzić zeszyt a potem spróbować z tymi kopertami, tak jak dziewczyny opisywaly
Najgorzej jak kupi się w sklepie no niedojrzałe awokado i mija parę dni i dalej jest niedojrzałe i już zepsute z drugiej strony.
@Paula9021 ja słyszałam o tej akcji, ale nigdy nie próbowałam cashbacku, ale to też muszę tak zrobić z tymi pampersami. One chyba nawet są w biedrze nie?
@daga1271 A to awokado to już w ogóle, ja nie potrafię nigdy wybrać tak, żeby było dobre, i tak jak mówisz kupisz, dzień poleży i do kosza! Bardzo rzadko kupuję bo szkoda mi pieniędzy. To samo z bananami, wszyscy chcą, a jak już są to leżą tak długo, że robią się czarne !!
My mamy lidlomixa więc tam najczęściej szukamy jakiś przepisów i tego na co mamy ochotę
ale równie często gdzieś mi się przewija jakiś przepis na ig to go zapisuje albo screenuje ![]()
Najlepiej zaplanować z tygodniowym wyprzedzeniem, żeby potem z dnia na dzień się nie główkować co dziś na obiad ![]()
I fajnie , że jest aplikacja i można sobie popatrzeć na co ma się ochotę
Tak, ale niestety bardzo często jest tak że otwieramy aplikację i mimo, że jest tam mnóstwo tych przepisów to jest : “nie wiem co jemy, nic tam nie ma, nie chce mi sie tego robić i potem jeszcze myć tego gara”
ale mimo wszystko lubię ten sprzęt i gdybym miała ponownie wybór to bym go ponownie kupiła ![]()
Haha dokładnie tak jest
albo jak widzę , że coś się robi 3h to wcale na to nie patrzę
albo jak właśnie trzeba być co chwilę ten gar ![]()
moze i lidlomix faktycznie pomocny chociaż dla mnie w obecnej sytuacji bezuzyteczny bo lubie tresciwy obiad a mlody jest tez za zupami
i jak sobie pomysle ze co chwile przekladac cos ugotowanego i myć gar by zrobić cos innego to juz wole w zwyklym zrobić a tez ten gar swoje wazy i jest mi nie poreczny.
mozw w przyszłym roku zmienie zdanie jak sie ogarne
Ej, ale w lidlomixie można zrobić treściwy obiad
a i każdą zupę w nim robię, ale najlepsze dania to te jednogarnkowe bo właśnie nie trzeba tego myć i przekładać
ja często też korzystam do szybkiego opłukania funkcji mycia żeby się z tym nie babrac:laughing: a no i dla mnie rewelacyjnie się sprawdza do ugniatania wszelkiego rodzaju ciast!![]()
no dobra mozna ale jak robisz 2 dania to czesto trzeba myc przekladac
mi podniosl cisnienie jak wysadził korki
@Elwira125 @Kiidsweet no cena za mleko dość wysoka, ale chociaż jest bardzo dobre skladowo, bez oleju palmowego, niepotrzebnych dodatków czy ulepszaczy ![]()
Też mam ten problem lubię różnie jeść a to zawsze brak pomysłu co zrobić
Dokładnie z tym trzeba uważać, nie dość że drogo wychodzi za szt to jeszcze szybko i często zepsute