gdzie można taką zakupić ?
Spotkałam się ostatnio u mojej koleżanki i jej małego synka z butelka która ma łyżeczkę. Super sprawa. Polecam sama taką zakupie
Ja nie używałam 😔
Na allegro pewnie są, chyba z lovi tez mają takie butelki.. kiedyś mi się w oczy rzuciły
O rewelacyjna ☺ dziecko się nie pobrudzi i widac ze poręczna
Anulka różne słyszałam opinie. Nie wszystko podasz z takiej butelki
Wygląda dość ciekawie. Martyna,z Lovi to raczej nie ma takich.
W.sumie chyba ciężej się taka umyje niż miseczkę i łyżeczkę
Pierwszy raz się z takim czymś spotykam.
Jak to się otwiera?
Jak wygląda mycie?
Rozumiem, że to jest silikonowe i się wyciska jak tubkę? A jaka gęstość pokarmu przez to wyjdzie? Tylko drobne papki jak mus czy np jakas kaszka?
hahah nie widziałam czegos takiego jeszcze ;p
O super to wygląda, na pewno ułatwia zadanie, dziecko wieksze może samo próbować jeść uczyć się łyżeczką jak już trzyma dobrze w rączce. Ja miałam taką siateczke silikonowa na owoce w kawałkach i młody sobie gryzł też fajna sprawa :)
Mnie te sylikonowe kompletnie nie przekonują. To tak jakby zamknąć jedzenie dziecku w klatce i masz jedz. Nie rozumiem jaki jest sens tego
Mazia pewnie ciężej masz rację ale jak wyjdziesz na spacer lub na wyjazd wydaje się idealne
Ja nie używałam więc No wiem jak się to sprawdza
Ja widziałam. Jednak wolę tradycyjne łyżeczki .
te łyżeczki sie pewnie sprawdzaja na poczatku jak robimy papki....ciekawe jak przepływ większych kawałków
DoNiWe właśnie przy większych kawałkach podobno nie sprawdza się bo się zatyka
ale na takie papki idealne
większe kawałki nie przechodzą
Superczas może o tak ale po co tak kombinować? Żeby nie pobrudzić kuchni czy co? Bo nie rozumiem tego. Gorzej dziecko zrobi bałagan jak samo będzie uczyć się jeść.