Butelki antylolkowe

ja używałam przy obu córkach antykolkowych butelek ale niestety obie córki miały kolki;/ chociaż nie chce myśleć co by było bez takich butelek;) ale jak karmione były piersią to kolki też były;) 

Używałam butelek antykolkowych i byłam zadowolona. Wiadomo, że kolki pojawiały się mimo to ale myślę, że w mniejszym natężeniu. Na pewno trzeba zwracać uwagę czy smoczek po myciu jest prawidłowo założony. Mi raz zdażyło się włożyć w zły sposób i powietrze podczas picia mleka, nie odchodziło poprawnie. 

myślę ze lepiej zapobiegać  

Przynajmniej w jakiś sposób pomagają jednak ;)

Ja też takie używałam i kolki czasem się pojawiały, ale na pewno mniej niż przy zwykłych:)

Oj tak

A dziewczyny widzialyscie już nową butelkę z lovi z najnowszej kolekcji Mamafeel ? Zrobionej na kształt piersi wygląda super 

Oj tak fajnie wyglada taka noworodkowa bardzo;) 

Ale smoczki nowe lovi wow

Tak ta nowa butelka jest super 

Nowa butelka jest inna niż wszystkie i urocza ale smoczki to mega ;) 

Oj tak ekstra !

tak jest taka zwykła i subtelna taka w sam raz jako pierwsza butelka 

Widziałam ją na live Świadomej Mamy. Pan Radek ją pokazywał :) świetna i może rzeczywiście pomóc maluszkom 

Oj ja nie widziałam  muszę nadrobić  :)

Ja też właśnie widziałam na webinarium nowa butelke Lovi. Mnie to przekonuje i zachęca. Z tego co czytałam i słuchałam. Ta butelka jest naprawdę świetnie przemyślana.

Tak, ta nowa butelka wygląda ciekawie. W dodatku design totalnie w moim guście :)

Jest mega :)

A ciekawe jaki koszt jest tej butelki sprawdzal ktos ?

Ciekawe czy maluchy beda preferowac ta npwosc vzy wybiora starsze modele butelek?;) pisze o dzieciach ktore jeszcze nie mialy do czynienia z nowoscia i nie jest to ich 1 butelka;)

Tak, z tego co Pan Radek opowiadał to zadbano o każdy szczegół :) 

Co do ceny to nie wiem.. nie znalazłam, by była już w sprzedaży. 

Jeżeli dobrze.pamietam to mniejsza kosztuje 54.99, a wieksza 59.99 ;)