Buty marki Affenzahn

Czy ma ktoś doświadczenia z butami dla dzieci marki Affenzahn?

Dzięki Tobie 1szy raz wgl słyszę o tej marce, oblukalam i powiem że buciki ładne , niesztampowe , szerokie :slightly_smiling_face:
Na pewno bede je oglądać co jakiś czas w necie bo po sklepach ich nie widziłam

Pierwsze słyszę o takiej firmie, popatrzyłam z ciekawości i wyglądają fajnie. Ciekawe jak z jakością

Mieliśmy okazję mierzyć te buciki w sklepie - zrobiły na mnie dobre wrażenie, Panie w sklepie też je zachwalały.
Mamy blisko sklep Bosa Stópka ale wiem, że Panie chętnie doradzają też telefonicznie :slightly_smiling_face:

No właśnie na tej stronce je oglądalam :slight_smile:

Niby bardzo popularne na niemieckim rynku :blush:

1 polubienie

Ja sobie chwalę obsługę w tym sklepie - myślę, że śmiało możesz zadzwonić i podpytać o te buciki :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Nie słyszałam wcześniej o tej marce muszę obczaić

Widziałam te buciki. Fajnie są ale to nie mój przedział cenowy. Myślę że buty dla dziecka które pochodzi w nich max pół roku za 300 zł to dla mnie za dużo.

A masz jakieś sprawdzone tańsze marki? Chętnie się rozeznam :blush:

Ogólnie bardzo lubię buciki z Deichmann. I u nas na targu sprzedaje jeden pan buciki dziecięce które mają fajny materiał i zawsze szerokie noski. Teraz za adidaski zapłaciłam u niego 55zl. Są mięciutkie bo materiałowe i nie poci się małemu nóżka. Juz kilka razy tam kupowałam

1 polubienie

Nie mialam, ale slyszalam dobre opinie :slightly_smiling_face: ze buty sa lekkie, elastyczne, wspieraja naturalny ksztalt stopy i latwo sie je zaklada. Podobno najlepiej pasuja na wezsze stopy… zastanawiam sie nad nimi :wink:

1 polubienie

Pierwsze wgl słyszę , zajrzę sobie wgl co to za buty :blush:

Pierwszy raz słyszę o tej marce. Ani na socialach ani wśród znajomych czy rodzinie nikt nie miał ich aż zgooglowalam je

1 polubienie

Chyba mało spotykane jak nikt z forum ani o nich nie słyszał

A jak w temacie butów, to kupujecie używane, czy stanowczo nie?

Ja nie kupuję używanych bo jednak każde dziecko inaczej układa stopę i inaczej ściera buty. Wiec można sobie zaszkodzić. Ale też no jak ktoś miał raz na nogach np jakieś eleganckie to nie mam nic przeciwko

Ja stanowczo nie. Jakoś nie jestem w stanie się przekonać, żeby kupić używane buty bądź bieliznę. Myślę, że samo pranie wtedy nie wystarczy, aby były 100% czyste

Tez nic nie slyszalam o nich

Ja jestem na niee , dzieci czesto koslawia nogi i buty powinny byc zawsze nowe bo mozna nieraz zaszkodzic bardziej dziecku