By w kolejce do lekarza nie było nudno

Odwiedzając kilkukrotnie moją przychodnię, za każdym razem mijam gabinety pediatrów, pod którymi widać wielu znudzonych, zniecierpliwionych rodziców i jeszcze bardziej znudzone dzieci. Czy w kolejce do lekarza zawsze musi być nudno? Czy czekanie na swoją kolej musi kojarzyć się tak nieprzyjemnie? Otóż nie!

Alutek bardzo fajne propozycje zabaw. Takie proste ze mało kto na nie wpada.

warto zabrać jakieś zabawki

u nas picie i jakaś przekąska a i zabawka najlepiej ksiązeczki sie sprawdzają

u nas to w gabinecie sa zabawki ale w poczekalni nic super z tymi zabawkami w poczekalni widać że zależy przychodni na pacjencie

u nas też jest kącik z zabawkami dla dzieci

U nas w przychodniach, tez są kąciki do zabaw dla dzieci, z klockami, kolorowankami :slight_smile:

oczywiście zawsze zabieramy coś ze sobą, ale dziecko i tak interesują bardziej zabawki które są w przychodni bo takich akurat w domu nie ma, a wiadomo nowość cieszy

Nawet nie wiem jak to jest u nas gdyż córka jest za mała i nie interesowało mnie to. Sprawdzę przy następnej wizycie

a najlepiej żeby nie było kolejek i dzieci nie bedą sie nudzić

u nas jest spokój bo lekarz przyjmuje na godziny a gdy już musimy czekac to raczej nie spotykamy wielkich kolejek bo przychodnia jest dośc dobrze zorganizowana i nie mogę narzekac

mój synek albo przegląda gazetki albo bawi się zabawkami które w naszej przychodni są

u nas drak zabawek mało miejsca dorosli między dziećmi kiepska organizacja ale cóz do innego lekarza mam z 15 km za to mam plus że mogę wizytę do domu zamówić oczywiście w ramach ubezpieczenia

U nas jest kącik dla dzieci, a w nim może ze dwie zabawki. Póki co, synek jest malutki i wszystko naokoło go interesuje.

u nas sa tylko kredki do kolorowania ale moja córka to długo jescze się tym nie będzie bawić

my zawsze oglądamy kolorowe obrazki na ścianach

a my oglądamy reklamy które tam w przychodni są bo tylko to jest

fajnym rozwiązaniem na zabicie czasu są zagadki np. postać z bajki w niebieskiej czapeczce -smerf itp.

jak trzeba czekać to zawsze można jakąś zabawę wymyśle

pokazuje synkowi ulotki i plakaty na ścianach :slight_smile: