To jak siusiu daje przebrać bez problemu to może kupkę tez się zaraz przekona, może ma jakiś chwilowy bunt, a jeszcze jak widzi że Ty bardzo chcesz jej wymienić to pewnie robi na przekór, jak to dzieciaki ![]()
może rzeczywiście jakaś nowa firma pampersów z innymi obrazkami by ją przekonała ![]()
U nas nie było tego problemu. Nawet w drugą stronę - jak tylko zrobili kupe to od razu dawali znać , że trzeba przebrać pupsko
Ale faktycznie macie ciężki problem bo łatwo o odparzenia i aż dziwne , że dziecku to nie przeszkadza.
Wiesz ja tak próbowałam odpieluchować córkę chciałam żeby siedziała na nocniku , zdejmowałam jej pampersa latem z myślą że odpieluchuje się i wiesz co? Z ścierą latałam po całym domu bo lała mi co chwilę
i odpuściłam, poszła do przedszkola i odrazu się sama odpieluchowała . Dziecko musi mieć ten swój czas . Teraz druga córka ma nocniczek w domu ale narazie jeszcze ją nie interesuje.
U nas najgorzej było jak syn miał rok. Ja już byłam w ciąży i ciężko mi było go przebrać. Ale teraz jak ma 2, sam przychodzi i mówi że ma kupę albo pampers nowy przynosi