Mi się właśnie marzyło bo rodziłam w kwietniu ze będę dużo spacerować a mały będzie spał w gondoli. Ale życie mnie zweryfikowało bo mały nie lubił w gondoli jeździć. Udawało sie tylko jak był zmęczony i miał iść spac w niej tak to trzeba było nosić a ze swoje ważył to nie dało się go długo nosić i to mnie zniechęcało do spacerów. A dodatkowo jeszcze jak spał to też trzeba było go wozić bo sie momentalnie budził
Nasza też kocha na liście patrzeć! Do tego stopnia że nie zje na dworze, chyba że umiera z głodu, bo liście ważniejsze ![]()
O rany aż tak :o nasz na razie zafascynowany tym co widzi na niebie więc przynajmniej jak się budzi a jesteśmy w parku to nie ma od razu awanturki ![]()
My korzystaliśmy, synek ma 10 miesięcy i mega mu się podoba
jest dość szczupły więc ma troche za dużo luzu ale mąż znalazł patent że jak synek ma bluzę na zamek to zapina ja do wózka sklepowego i siedzi jak ta lala ![]()
@Efektdomi tula jest super i nam tez się sprawdza na trasach gdzie wózek nie wjedzie ![]()
No to jak właśnie mój leżał w gondoli to potrafił patrzeć na liście umiarkowanie krótko więc na długo to nie pomagało ![]()
Znam to dokładnie
chwilę na brzuchu jeszcze a potem do góry trzeba ![]()
Ja nawet nie mogę usiać na ławeczkę bo zaraz się budzi i jest aferka
A nie no siadać na ławce to ja też nie ryzykuje ![]()
No tak jak ściągałam z gondoli budę to była mega atrakcja ale na chwilę ![]()
Dopeiro teraz dokopalam sie do tego wpisu , mala jest starsza , ale jest mala i teraz wazy lekko ponad 8 kilo i nosi rozm 74 . Te nosidlo naprawde super nam sie sprawdzilo z takimi gabarytami malej
i przedewszytskim bylo naprawde za male pieniadze
Dzięki za opinie
u Nas juz pewnie ponad 7kg. Rozmiar 68. I niektore pepco czy sinsay 74 juz
Oo czyli podobnie wagowo i rozmiarowo. Koniecznie daj znac na co sie zdecydujesz
Mam zagwostke straszną dalej.
A maz już cisnie
To u nas podobnie rozmiarowo. Myślę że spójrz na zafiro, oni mają nie aż takie drogie
ja teraz z tym ergobaby zaczynam się “dogadywać” ale mi się nie podoba i tak
chociaż może kwestia zużycia już bo jednak jest po dwójce dzieci innych
A zapina się je szybko i bezproblemowo.?
Bo jakoes mierzylam w skleoie co bez męża bym nie dala rady (nie pamietam juz co to bylo)
Tak, jedno zapięcie w pasie, jedno na łopatkach i tyle. Oba te co używałam
uzywacie jakies chusty ale w miare cienkie?
ja mam po starszym z every slings plecioną niby wszystko fajnie ale jest tak gruba ze ugotowac sie można
szukam rozwiazania na spacery albo chustę albo hamak na wozek bo luzem zbyt niebezpiecznie jeszcze
polecacie jakąś w miare cienką?
Ale piszesz o chuście do noszenia?
tak chusta do noszenia ![]()
ewentualnie nosidła lub takiego typu ale raczej chusta
dokladnie taka mam ale wolalabym coś zdecydowanie ciensze a dobre bo jest po prostu za goraco w niej a ze dziecko jest spore wielkościowo tp musi być trwale
mialam tez na probe elastyczne z tula ale po juz bardzo przeżyciach i tak srednio sie spisalo przy jego wielkości
Ja chustę sporadycznie zakładałam w chłodniejsze dni, a nosidło mamy takie którego już nie ma w sprzedaży, ale chyba @asiam1 często nosi w wygranej chuście to może podpowie czy sprawdza się na cieplejszą pogodę.
Ja z tego co kojarzę to tkane wszystkie widziałam grubsze, tylko elastyczne cieńsze ale one są do mniej