wlasnie zauwazylam ze nawet te dla niemowlat zawierają chemie…
my uzywamy ich zawsze…na poczatku uzywalismy nivea teraz ktore sa tansze
Trzeba czytać co jest na opakowaniu takich chusteczek
Chusteczki używamy, ale gdy mogę to wacikami lekko zmoczonymi wodą czyszczę pupę. A przy kupkach synka pod prysznic biorę - odkąd ładnie głowę trzyma.
ja do roku to tylko wacików używałam a teraz to czasami zdarza się że sięgnę po chusteczkę ale nadal trzymam się waty
przez perwsze miesiące tez uzywałam wzcikó czy tez gazików teraz już używam chusteczek ale to też tak dla wygody bo mojego berbecia i tak trudno jest utrzymać przy przewijaniu
do szpitala każą brać chusteczki, nie ma mowy o wacikach, więc chyba nie sa takie tragiczne, w domu można się pobawic z wacikami, ale gdzieś poza domem itd to jakos sobie nie wyobrażam
nie no to w podróży czy na wyjazdach to też chusteczek ale u mamy czy rodziny to mam watę już pochowaną i miseczka też na wodę czeka
Ja wiem o nich jedno sa niezastąpione w wiekszosci sytuacji za rowbo w domi jak i na podworku
najlepiej kupić nieduże opakowanie i sprawdzić, które u nas najlepiej dadzą radę
a jest w czym wybierać
Moj tylko na jedna firme byl uczulony, pielucha go odparzala a po chustevzkach mial wysypke.
wiec omijamy. Na szczescie to jedne z drozyszych ![]()
Bardzo wygodne są chusteczki nawilżane
ja uważam i nie wyobrażam sobie życia bez nich
Przy pierwszej córeczce używałam jedynie pampersów i chusteczek jednej firmy - pampers ale tym razem gdy urodzi się druga córcia zamierzam wypróbować dada bo jeżeli nie będzie żadnej różnicy to po co przepłacać, jakością podobno niczym się nie różnią więc warto spróbować ![]()
Ja kupowalam w biedronce chusteczki fitti 3*72 szt za 9,99zł. Wg mnie naprawdę świetne. Ale od jakiegoś czasu nie mogę ich znaleźć więc kupuje dada. Z tym ze jedne z nich były twarde, ale na dada sensitive nie narzekam
nie uczulają więc po co przepłacać za te z pampersa (mialam chyba 2 paczki i tez są dobre, ale droższe).
Az szybko poszłam obejrzeć opakowanie chusteczek które kupiłam ( a kupiłam kilka opakowań skuszona promocją) na szczęście bez PEG, parabenóów, alkoholu i mają pozytywną opinię Instytutu Matki i Dziecka.
teraz mało już używamy chusteczek
JA stosowałam chusteczki pampers lub nivea. One najlepiej się sprawowały.
Ja kupuje Fitti z biedronki i są bez PEG itp Polecam
ja uzywam albo pampers albo bobino i nie narzekam ![]()