o dziwo dady biedronkowe świetnie się u naszego malucha sprawdzają
Ja mam fitti z biedrobki i tez polecam
Ja kupiłam bella happy ale na razie tylko 2 paczki będziemy testować
Słyszałam, ze pampersa chusteczki najlepsze. Jeszcze przetestuję dady, pieluszki dobre więc moze chusteczki też.
summerwave wejdz na blog sroki to zobaczysz ze pampersy chusteczki sa slabe
Ja używam tych ekologicznych.
Mnie to tez zdziwilo, ale chusteczki Pampersa wcale nie wypadaja dobrze.
to które sa najlepsze
ja uzywam z kindii ![]()
Dla mnie haagisy najlepsze
nie lubie tych z rossmana babaydream dla mnie słabo nawilzone
Ja chusteczek używam sporadycznie i przeważnie do przetarcia pupy kiedy synek zrobi kupkę ale zawsze później myję synka wodą i wycieram mu pupę chusteczką higieniczną. Nie tak dawno mój synek miał biegunkę po antybiotyku i jednej nocy odparzyło mu pupę, próba przetarcia chusteczką skończyła się płaczem a na czystą wodę nie reagował w ten sposób więc utwierdziło mnie to w przekonaniu że warto myć pupę czystą wodą.
Ja cały czas jeszcze nie zużyłam pierwszego opakowanie chusteczek a synek ma prawie 9 miesięcy. W domu w ogóle ich nie używam. Tylko woda zwykła.
a u mnie chusteczki idą jak woda
ja w domku jak jestem staram sie mniej uzywac chusteczek a przemywac corci pupcie woda przegotowana
nie ma wcale odparzen iani plamki zaczerwienienia
U mnie w domu ida jak woda, ciagle je uzywam
u nas tez jakie polecacie lubie biedronkowce dada i pamper wyprobowala już wszystkie auchana smierdza baby dream sa mało wilgotne
u nas uzywamy teraz gagi…
u nas położna od radziła i zawsze przemywałam dziecko pod kranem z letnią wodą no chyba ,że byliśmy gdzieś w sklepie czy w aucie trzeba było przebrać dziecko to używałam chusteczek
straszliwie sie do nich przyzwyczailam… to wygoda