Chusteczki nawilżane, co o nich wiemy?

My tylko przy kupie z nich korzystamy

ja stosuje przykazdej zmianie pieluszki nie tylko przy kupie

jakby każda z nas zwracała uwagę na skład wszystkiego to nie uzywala by niczego,bo to MOŻE, ale nie MUSI uczulać, bo to MOŻE, ale nie MUSI być niewygodne etc

Popieram MagicznyPazur . Wszystko MOŻE uczulać

w domu lepiej uzywac po prostu wody,w podróży i poza domem bez chusteczek sobie nie wyobrazam

Ja uzywam chusteczek i w domu i w podróży

ja uzywalam chusteczek i w domu i poza domem

ja używam chusteczki wszędzie, tylko staram sie zmieniać co jakis czas firme

ja uzywam chusteczek z kindii

Ja używam chusteczek Fitti lub Dada :slight_smile:

ja i tak używam chusteczek dla własnej wygody

ja kupiłąm już kierując się składem

ja jeszcze nie kupowałam, ale zastanawiam się przynajmniej jak w domu będziemy na d przemywaniem ciepłą wodą

ja mam chusteczki z Dady

Ja używałam naprawdę wielu chusteczek. Dada - wszystkie mozliwe rodzaje, to samo Pampers, Johnons Baby, Kindii, Nivea, Fitti i takich z Netto i powiem Wam szczerze, ze zostałam przy najtanszych z Fitti, bo tak samo duzo ich zuzywalam i zuzywam, jak np lepszych jakosciowo z Pampers… Więc po co przepłacać.

ja uzywalam przy corce, przy kazdym przewijani, dla wlasnej wygody, najlepiej sprawdzily sie u nas Dady, dobrze nawilzone, odpowiednio miekkie. Teraz przy blizniakach, na pewno nie zmienie tego przyzwyczajenia :wink:

ja używałam już kilka firm, najlepiej mi pasują pampers, są odpowiednio nawilżone i nie podrażniają pupki, a to chyba najwazniejsze :slight_smile:

u nas córka na każde chusteczki ma uczulenie, więc pozostała nam woda przegotowana

niektorzy odradzaja w ogole uzywanie chusteczek

mój nie ma uczulenia testujemy ostatnio rożne