Chusteczki nawilżane, co o nich wiemy?

Używamy dużo i nic nas nie uczuliło.

My używamy zwykłych Fitti… Bardzo dużo ich schodzi u nas, więc cenowo wychodza okej

Jakiej firmy chusteczki polecacie?

Zawieraja duzo chemi ale bardzo ulatwiaja zycie. Jednak mozna tez sie obyc bez nich serwujac dziecku prysznic lub myjac dziecko woda

Kupując chusteczki do pupki malucha na pewno dokładnie prześledzę ich skład. Na razie kupuję Fitti dla siebie. Idealnie odplamiają zachlapane ubrania. Ostatnio zacierałam kawę która chlapnęła mi na bluzkę i nie było śladu po plamie :slight_smile:

Dakota ja polecam chusteczki nawilżane z Netto. Mają najbardziej delikatny skład

Nie używam bo uważam że to sama chemia

Kindii mają fajny skład i są dobrze nawilżone

ja uzywam pampers

ja lula

a z poczatku fitti

fifti sa jedne z lepszych maja mniej tego wszystkiego złego niz np pampers ale ostatnio trafiłam na bardzo dobre z hippa ale tez drogie

Tee fifi to są te z biedrony?

Mi odpowiadają dada fiftii uczulaja syna

najlepiej ciepła woda, a nie zimne chusteczki, choć czasami trzeba

Trzeba szukać chusteczek bez Propylene Glycol w składzie.

w sumie najlepiej przemywac pupke gazikiem z woda, lub, tak jak opowiadala moja mama, herbatka rumiankowa. ma ten plus, ze jest ciepla :slight_smile:

My używamy wody i waciki, bardzo nie lubię chemii w kosmetykach i gdzie tylko można jej unikam

Najlepsza przegotowana woda, ale kiedy jesteśmy po za domem trzeba użyć chusteczek

SLS ułatwiają pienienie ale wysuszają skórę