Anita dobry patent na zbieranie tych włosów z podłogi. Ja teraz mam przegląd chusteczek bo goście przynoszą różne firmy i pomijając skład to najlepiej wyciągane, ładnie pachnące i nie za mokre to dla mnie te z rossmanna i bambino. Pozostałe to często śmierdzą albo przy wyciąganiu wyciąga się od razu pół paczki. Porażka.
My używamy nawilżanych chusteczek z hipp albo pampersa nie zawierają alkoholu parabenów i nie podrazniaja skóry. Jak dla mnie najlepsze chusteczki to aqua Pure pampers mega nasączone są i nie trzeba ich dużo używać przez co są naprawdę wydajne.
Bambino pamietam ze ladnie pachniały;) Ja narazie kupilam wodne 2 paczki po wypłacie dokupię jakies bo żeby był zapas;) a
Co do pampersów pure to tez nad nimi myslalam ale jest tyxh chustwczek tyle.ze nie wiadomo w koncu które brac;)
No sporo rodzajów jest na rynku ale ja jakoś kupiłam na promocji i od tej pory nie chce innych . Są bardzo nasączone i ładnie pachną
ja te wodne używałam na początku a później dada
Wodne kupilam do szpitala o na powrót do domu zobaczymy jak się sprawdza cena nie jest niska niestety;(
Ale na początek mogą być zwlaszcza ze ta skorka taka delikatna ;)
Ja nie używałam ich zwykłe z dady uuu zywam i pampersa
Tak dokładnie cena tych z pampers jest wysoka
Anita ja kupowałam z.Hipp te husteczki i są ok,wcześniej używałam pampers.poczatkowo dada niestety uczuliła i dopiero jak malutka podrosła.to uzywalam
Teraz też używam tych z hipp sensitive mają taki delikatny zapach i też nie zawierają alkoholu. NNasączenie ok ale nie tak jak pampers aqua wygrywają z nimi
Teraz też używam tych z hipp sensitive mają taki delikatny zapach i też nie zawierają alkoholu. Nasączonym nawet ok ale nie tak jak pampers aqua wygrywają z nimi..Udało mi się je kupić w Niemczech na promocji na nasze wyszło 15 zl.za 4 paczki więc nie żałuję
Wysoka cena ale uwazam że są dobre i zyzywam ich mniej przy wycieraniu pypu niż np z hipa
Ja tam używam tylko chusteczek Dady
Bobini też ładnie pachną i nie są tak bardzo nasączone. Plus że fajnie się wyciągają i nie zlepiają bo przy niektórych to pół paczki za jednym razem można wyciągnąć. A mi te pampers pure nie podeszły, chyba że to dlatego że mam te kokosowe. Jak ich używam to mam wrażenie że na nich jest jakaś taka tłusta warstwa.
Maszia to Dady czasem fatalnie się wyciągają
Nati zgadzam się są o wiele bardziej wydajne bo wystarczą tak naprawdę 3 mocno nasączone chusteczki
Teraz te nowe takie są dziwne opakowania że się ta folia przedziera