Ciało malucha

Radzi lubię produkty z firmy La Roche ;) 

Ja jakoś też nie mogłam się do oliwki przekonać. 

Używaliśmy przez prawie 9 miesięcy emolium. I do kąpieli i balsamu. Ale skończyły się. A że wygrałam zestaw kosmetyków hipp to zaczęliśmy używać- płyn do kąpieli, żel do mycia i balsam. I na razie jestem zadowolona.

Ja także cenię sobie z La Roche Posay 

O tak genialny

Ja lubię produkty z mustela;p

Teraz dostałam w prezencie produkty Mustela. Lubię ich krem , naprawdę radzi sobie z suchą skórą  

Mojeem ja też uwielbiam od nicj produkty i praktycznie ciągle ich używamy, bo coś się uda wygrać. I mimo, że cena jest spora za te produkty, to są bardzo wydajne. 

Olejek z słodkich migdałów  jest świetny. Wszystko im bardziej naturalne vtym lepsze  dla dzidcka i nas

Tak wiadomo - skład najważniejszy. Żeby ewentualnie nie pogorszyć stanu skóry dziecka.

Tzn jeśli Ciałko nie jwst suche to niczym nie smarować:) ja tylko wlewam plynu  do wanienki  jest trochę piany  ,córka ma frajdę:) 

Tez tobie pianę chłopaki uwielbiają 

Moja też uwielbia pianę, im więcej tym lepiej:p

Ja kąpie w sodzie nawet czasami dla siebie dodaję skóra jest w tedy milutka i nawilżona nie używam olejku ze słodkich migdałów 

Ja

balabym się używać sody do kąpieli dziecka. dodaje plyn i robię dużo piany z czego dzieci mają radość ;) przy drugim dziecku może 2 razy uaylam olejku po porodzie albo raz bo nie było takiej potrzeby 

Ja chyba też bym się bała sody używać:D

Ja smaruje córkę Emolium. Jest bardzo wydajny i skora jest mieciutka.

Ja się nie boję sody stosować bo sama pediatra kazała mi w niej kąpać poza tym to bardziej naturalne niż wszystkie płyny i balsamy. 

Tak zgadzam się jeśli sodę poleca lekarz położna to jak naj najbardziej się bać. 

U nas super sprawdza się olejek migdałowy 100% :) 

Ja używam żelu hipp, do wody dodaję odrobinę oleju migdałowego lub swojego mleka. Pupę smaruję linomagiem zielonym profilaktycznie, a w przypadku odparzeń polecakk cudocell baby :)