Ciąza 2022

Życzymy szczęśliwego rozwiązania my już mamy ponad 6 miesięcy

hejka

sa tu jakies mamy w ciazy czekające na maluszka ?

my mamy termin na 01.03 :)

My też czekamy na maluszka. Termin na 18 lipca. Już nie mogę się doczekać 

kasia a to juz niedługo,i jak???dłuzy ci sie koncówka

gratulacje dziewczyny. czekamy na wasze maluszki :)

Wiosenny dzidziukek bedzie ;)

Miśka pyska gratki super czas 

Dziewczyny to czekamy na wasze maluszki:D

Kasia na ten moment jesteście z Miska Pyska i chyba mamba tak? Bo Oliwia i ja już po;) 

Szczęśliwego zakończenia . I szybkiego .. :D 

Mamba juz urodzila ma miesiecznego babelka ;) no chyba ze w drugiej ciazy jest ;D

no to teraz Kasia i Miśkapyśka oczekują :) a reszta już mamuśki :D 

DoNiWe

cala ciąża niesamowicie szybko mi zleciała przecież tylko co mowilam mężowi ze możemy się zacząć starać bo przecież to troche potrfa 😂😂🤣 

to jak na złość poszło zbyt szybko 😅

ciesze się ze wszystko miałam ogarnięte już tak do 25 tyg potem same pierdolki dokupiwalam No dalej to robię 😂 

małe dużo po pierwszej córeczce miałam już wiec dopiero ciuszki na 3-6 bo inne pory roku niestety ale na vinted dużo znalazłam ♥️ 
i bardzo się cieszę ze w tej ciąży mam więcej ruchu 😂 przytyłam polowe mniej 

moze nie czułam  się najlepiej ale każdy ma gorsze chwile 😅

Gratuluję dziewczyny czekamy na wasze maluszki życzę w miarę bezbolesnego i szybkiego porodu jeżeli można tak nazwać poród ciąża bardzo szybko leci człowiek dopiero dowiaduje się o tym że na teście są dwie kreski momentalnie to użyć drugi potem trzeci trymestr i trzeba naprawdę korzystać i cieszyć się z tego czasu wiadomo że ciąża to też różne bolesne dolegliwości niemiłe wspomnienia ale tych miłych i przyjemnych chwil jest równie dużo warto chwilę zatrzymać się dotknąć tego brzuszka odpocząć poleżeć na cieszyć się tym stanem Bo to tak szybko mija

Kasia no pewnie sporo wyprawki masz po pierwszej córeczce, bo to nie odległy czas jest.. wiadomo, że co nieco trzeba dokupić;)

ja bardzo lubię zakupy, szukać szperać w necie 🙈 

wiemszosci czasu muszę sobie powtarzać ze tego nie potrzebuje 😂😂

ja wychodzę z założenia, ze lepiej kupić niż potem żalować ;) hehe

Dołączam do mam 2022 rodzę pod koniec maja.

agata to prawda, niemniej jednak tyle rzeczy niepotrzebnych ja np kupilam do wyprawki ze teraz mysle po co to wszystko.

na poczatek tak naprawde nie potrzeba wiele

Anoosk dlatego ja zachowałam zdrowy rozsądek:D mówię dokupi się, teraz wszytsko jest w sklepach jak cos:D