Według mnie małe szanse bo to już dawno po owulacji. Druga faza cyklu z tego co kiedyś czytałam trwa zawsze tyle samo u danej kobiety, zazwyczaj 10-14 dni. Więc to jest tyle dni od owulacji.
Chyba, że plemniki dotrwają do owulacji z nowego cyklu ale wątpię. Ekspertem nie jestem ale wydaje mi się, że małe szanse :)
Witam, mam pytanie odnośnie możliwości zajścia w ciążę. Dzień przed okresem uprawiałam z mężem seks. On nie zdążył wyjść i doszedł we mnie. Następnego dnia planowo dostałam okres. Chciałabym zapytać, jaka jest mozliwość zajścia w ciążę w takiej sytuacji ?
Możliwość jest zawsze. Ale tak jak pisze ZolzaMala raczej marne szanse skoro po owulacji już dawno było.
Zgadzam się z dziewczynami. Raczej małe szanse, ale nigdy nie można wykluczyć na 100%.
Myślę że jeżeli dostałaś ten planowany okres to nie masz się czym przejmować raczej wszystko powinno być w porządku Tym bardziej że tak jak piszesz to był dzień przed okresem inna sprawa Jeżeli byś tej miesiączki nie dostała wtedy mogłabyś się faktycznie zastanawiać Bo jednak sytuacje w życiu są różne wiadomo że te dni płodne występują w określonych momentach ale Jeżeli tak jak piszesz okres się pojawił to raczej nie ma się czego obawiać a tak na przyszłość może po prostu warto Jeżeli na ten moment nie planujesz ciąży pomyśleć o jakimś konkretnym zabezpieczeniu tak abyś później nie musiała się stresować i denerwować że coś jest nie tak i poszła nie po waszej myśli
Jest małe prawdopodobieństwo, że zaszłaś w ciążę. Raczej możesz być spokojna ;)
Mało prawdopodobne ale czasen różne rzeczy dzieją się 😂
Dokładnie. Pewności nikt tutaj nie może dać :D
No Cóż szanse są bardzo małe na zajście w ciążę w takiej sytuacji, ale jakiś tam procencik szansy zawsze jest.. Ja bym dala takie 99% znikomych szans, ale ten 1% gdzieś tam jest. Zobaczysz za miesiąc ;)
Szansa bardzo bardzo małe, jednak zdarzają się cuda
Raczej nie ale jest taka możliwość
Raczej mała szansa. Choć nigdy nie wiadomo.
Szanse są znikome i nie ma się czym martwić
Dla spokoju za jakiś czas można zrobić test lub betę
A masz dla świetego spokoju w dniu miesiączki zrób test :)
Szczerze mówiąc szanse są zerowe :)
Julia jak już będziesz przy nastepnej miesiączce , czy na pewno nie jesteś w ciąży, to daj znać ;)
Nigdy nie wiadomo wszystko może się zdarzyć.
Czasem nie z takich przypadków coś wyszło 😂