jejku takie zachowanie ze strony pediatry, czułabym się zniesmaczona i na pewno nie pozostawiłabym tego bez echa;/ tym bardziej ze zazwyczaj przychodzi się z problemem, a nie na pogaduszki, a tu taka olewka, bo się spieszy. nie no masakra;/
Mamaoli, ale ta główka jeszcze rośnie i się kształtuje , więc wgłębienia mogą być . Jeśli lekarka nic nie mówiła to raczej jest okej
Ja się nie znam na tych poduszkach ale zawsze słyszałam, że powinno się je stosować na zalecenie lekarza a nie samemu. Z resztą takie małe dzieci i tak za chwilę się wiercą więc długo na poduszce nie pośpi :P
Lepiej takie rzeczy konsultować z lekarzem
U mnie spała długo na tej poduszce, chociaż czasem musiałam ją poprawić, wiadomo, ale cieszę się, że posłuchałam fizjo, bo widać różnicę.
Z ta podusKa to w brew pizorom maluchy w miare spia dobrze bynajmniej u nas tak bylo ;)
Gorzej jak jest starsze dziecko wowczas zaczyna kombinowac;)
Z wizytami w gabinetach to niestety coraz czesciej sie slyszy ze albo nie ma nr albo te wizyty expresowe;/
Ale po to idziemy do lekarza aby postawil diagnoze aby zbadal dziecko bo cos nas niepokoi a nie po to aby tylko zucil okiem.