Co byście chciały przetestować od canpol?
Lub może któraś z Was testowała jelonka z projektem? Ja chętnie bym go przetestowała i poznała wasze opinie na jego temat.
Co byście chciały przetestować od canpol?
Lub może któraś z Was testowała jelonka z projektem? Ja chętnie bym go przetestowała i poznała wasze opinie na jego temat.
O widzisz. Ostatnio na insta widziałam testy tych projektorów i też jestem nimi zachwycona. Chętnie posłucham opinii.
Projektor pozytywka jelonek i jakąś nową ciekawą kolekcje gryzaków
Też jestem ciekawa tego projektora jelonka bo słyszałam o nim same dobre opinie . Chyba najbardziej zachwalany projektor to ten jelonek ;)
Jelonka tak. W ogóle jakieś zabawki do kąpieli bądź klocki silikonowe
Mamy jelonka jest boski !
ja bym jakieś zabawki ciekawe przetestowala
Zabawki też chętnie tez dla takich większych niz m3+
Popieram ;)
O i też zabawki manipulacyjne, do kąpieli ;)
Jelonek jest super!
Ja bym chciała jakieś zabawki wodne :)
Świetny jest 😍
Nie znam jeszcze tego jelonka :o
W tym miesiącu super rzeczy do testów, bardzo przydatne dla maluszka jak i starszego dziecka.
Tak w tym miesiącu w sumie jak w każdym są super zestawy. My do tej pory używamy jednorazowych podkładów na przewijak, może mało ekologicznie ale naszym zdaniem higienicznie. Zresztą spory zapas zawsze mam w plecaku na wyjścia.
Piękny jelonek, nie widziałam go wczesniej:)
Ostatnio przeglądałam zabawki od Canpol i chętnie przetestowalabym kilka:)
Podobają mi się te gumowe klocki, taki wieloryb do kąpieli i te wszystkie z Pandą, babyyboo chyba;)
Czyli duzo głosów za zabaweczkami;).
Oo tak te klocki muszą być super. Też na nie patrzyłam
Może Mamy Canpolu coś z tego posta wybiorą do testów;);)
Te gumowe klocki są ekstara dla maluchów
Klocki wyglądają zachęcająco
Te klocki mi się bardzo sprawdziły i Mała bardzo się bawiła tymi klockami. Także polecam
Jelonka widzialam na Insta. Super się prezentuje :)
Ja bym chętnie potestowala jakieś zabaweczki takie 9m+. Czy to zwykle czy do kąpieli:)
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.