Co kupić na 18 urodziny

Hmm az musze o tym poczytac , bo tv nie oglądam prawie wcale :frowning:

1 polubienie

Ja myślę że to w obecnych czasach są najlepsze prezenty

Kupiłabym karte podarunkową do jakiejś drogerii :wink:

Jak kupisz jakieś prezent typu bransoletka z grawerem z lilou to tak jest w stanie sprawdzić ile dałaś za to :wink:

Ja ostatnio jak byłam na 18 dawałam kasę.

Jej dla tego ja się boję takich rzeczy . Nie weszła bym do takiego balona

Mi sie zawsze marzył lot balonem :wink:

Mi też, wydawało mi się to bardzo bezpieczne :frowning: kiedyś chciałam skoczyć na bungee ale kolega się wycofał :see_no_evil:

1 polubienie

Na bungee to akurat bym sie bała zawsze mam wrazenie ze noge wyrwie :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Ja skoczyłam ze spadochronem, ale bungee się boje xd

1 polubienie

Teraz to ja też się boję :joy: teraz to się boję nawet iść na zjeżdżalnie wodną czy na jakiś rollercoaster bo boję się będzie mnie później coś bolało :see_no_evil:

1 polubienie

Jako że ostatnio byłam na 18 mojej siostry to mogę powiedzieć ,że dałam jej zamiast pieniędzy coś co założy sobie po prostu też na studniówkę i była to bransoletka z różowego złota w kształcie serca :smiling_face::see_no_evil:
Bo lubi nosić biżuterię, więc zależy co kto lubi

A ja że szyję zaplatam w tej linie :face_with_hand_over_mouth:

Podziwiam cię za odwagę :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Też kiedyś chciałam skoczyć na bungee ale chyba z wiekiem przychodzi wiekszy strasz. Kiedyś nie bałam się chodzić na żadne rollercoastery a teraz to bym się zastanowiła :rofl:

1 polubienie

Haha mam to samo, wprawdzie byliśmy z mężem w energylandi, ale jakbyśmy teraz mieli jechać drugi raz to bym się zastanawiała bo właśnie gdzieś w głowie jest wizja tego, że gdzieś się tam na jakieś kolejce może odpiąć pas :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: ogólnie to mi się wydaje, że jak byłam młodsza to byłam odważniejsza, teraz do wszystkiego podchodzę z taką rozwagą :face_with_peeking_eye: ale to też pewnie dlatego, że teraz czytam wiadomości, a wcześniej nie bardzo mnie interesowało co się na świecie dzieje

1 polubienie

@Karcia @Wesola95 to ja tak samo z wiekiem bardziej się boję xd kiedyś na Hyperion poszłam 2 razy pod rząd, a teraz chyba bym się zastanowiła xd

2 polubienia

A ja , ze w nomencie jak sie sprężynuje to tak mnie naciagnie , ze uszkodze kregoslup :rofl::rofl: ogolnie uwielbiam takie aktywnosci z nuta adrenaliny , ale jakos do bungee mam dystans . Jakis czas temu latalam paralotnia i bylo super , polecam :grin: w heideparku tez jezdzilam na kolejkach (chyba tez bym nie na wsyztskie wlazla , tak jak kiedys :sweat_smile:)
Ze spadochronen bym skoczyla :heart_eyes: to musi byc cudowne uczucie

1 polubienie

U nas zazwyczaj zależy jak są organizowane takie urodziny. Jak jest ala weselicho to trzeba też się odpowiednio przygotować :laughing: generalnie daje się gotówkę albo teraz modna sztabkę złota i kartkę pamiątkowa można też dać np biżuterię :grin: z grawerem

Hejka. Ja co prawda byłam na 18-stce z moją rodzinką, ale może ktoś się zainspiruje co do prezentu. Kupiłam takie pudełko prezentowe większe, sianko takie do wypełnienia, do środka powrzucałam ulubione cukierki i do takich mini klamerek poprzyczepialam banknoty plus karteczka coś w stylu na waciki, na maka, na paliwo różne takie. To nie muszą być duże nominały powkładane. Do tego kartka z życzeniami i zapakowana w celofan. Z tego co mówiła jubilatka bardzo jej się podobał pomysł :smiling_face_with_three_hearts:

To musiało super wyglądać . Ja kupiła teraz szłam bransoletkę Pandory z charmsem 18 :slight_smile:

Super pomysł. I fajnie że zrobiłaś sama bo to jednak dajesz coś od siebie a nie tylko kasę na odwal się hihi.