Hmm az musze o tym poczytac , bo tv nie oglądam prawie wcale ![]()
Ja myślę że to w obecnych czasach są najlepsze prezenty
Kupiłabym karte podarunkową do jakiejś drogerii ![]()
Jak kupisz jakieś prezent typu bransoletka z grawerem z lilou to tak jest w stanie sprawdzić ile dałaś za to ![]()
Ja ostatnio jak byłam na 18 dawałam kasę.
Jej dla tego ja się boję takich rzeczy . Nie weszła bym do takiego balona
Mi sie zawsze marzył lot balonem ![]()
Mi też, wydawało mi się to bardzo bezpieczne
kiedyś chciałam skoczyć na bungee ale kolega się wycofał ![]()
Na bungee to akurat bym sie bała zawsze mam wrazenie ze noge wyrwie ![]()
![]()
![]()
Ja skoczyłam ze spadochronem, ale bungee się boje xd
Teraz to ja też się boję
teraz to się boję nawet iść na zjeżdżalnie wodną czy na jakiś rollercoaster bo boję się będzie mnie później coś bolało ![]()
Jako że ostatnio byłam na 18 mojej siostry to mogę powiedzieć ,że dałam jej zamiast pieniędzy coś co założy sobie po prostu też na studniówkę i była to bransoletka z różowego złota w kształcie serca ![]()
![]()
Bo lubi nosić biżuterię, więc zależy co kto lubi
A ja że szyję zaplatam w tej linie ![]()
Podziwiam cię za odwagę ![]()
![]()
Też kiedyś chciałam skoczyć na bungee ale chyba z wiekiem przychodzi wiekszy strasz. Kiedyś nie bałam się chodzić na żadne rollercoastery a teraz to bym się zastanowiła ![]()
Haha mam to samo, wprawdzie byliśmy z mężem w energylandi, ale jakbyśmy teraz mieli jechać drugi raz to bym się zastanawiała bo właśnie gdzieś w głowie jest wizja tego, że gdzieś się tam na jakieś kolejce może odpiąć pas ![]()
ogólnie to mi się wydaje, że jak byłam młodsza to byłam odważniejsza, teraz do wszystkiego podchodzę z taką rozwagą
ale to też pewnie dlatego, że teraz czytam wiadomości, a wcześniej nie bardzo mnie interesowało co się na świecie dzieje
@Karcia @Wesola95 to ja tak samo z wiekiem bardziej się boję xd kiedyś na Hyperion poszłam 2 razy pod rząd, a teraz chyba bym się zastanowiła xd
A ja , ze w nomencie jak sie sprężynuje to tak mnie naciagnie , ze uszkodze kregoslup ![]()
ogolnie uwielbiam takie aktywnosci z nuta adrenaliny , ale jakos do bungee mam dystans . Jakis czas temu latalam paralotnia i bylo super , polecam
w heideparku tez jezdzilam na kolejkach (chyba tez bym nie na wsyztskie wlazla , tak jak kiedys
)
Ze spadochronen bym skoczyla
to musi byc cudowne uczucie
U nas zazwyczaj zależy jak są organizowane takie urodziny. Jak jest ala weselicho to trzeba też się odpowiednio przygotować
generalnie daje się gotówkę albo teraz modna sztabkę złota i kartkę pamiątkowa można też dać np biżuterię
z grawerem
Hejka. Ja co prawda byłam na 18-stce z moją rodzinką, ale może ktoś się zainspiruje co do prezentu. Kupiłam takie pudełko prezentowe większe, sianko takie do wypełnienia, do środka powrzucałam ulubione cukierki i do takich mini klamerek poprzyczepialam banknoty plus karteczka coś w stylu na waciki, na maka, na paliwo różne takie. To nie muszą być duże nominały powkładane. Do tego kartka z życzeniami i zapakowana w celofan. Z tego co mówiła jubilatka bardzo jej się podobał pomysł ![]()
To musiało super wyglądać . Ja kupiła teraz szłam bransoletkę Pandory z charmsem 18 ![]()
Super pomysł. I fajnie że zrobiłaś sama bo to jednak dajesz coś od siebie a nie tylko kasę na odwal się hihi.